Non-fungible tokens

Fremveksten av NFT ble kick-startet av fenomenet CryptoKitties, som på høyden tok ut all ledig kapasitet i Ethereum nettverket. En non-fungible token er en eiendel som ikke kan kopieres, og som innehar egenskaper som det kun er 1 av i hele verden, nemlig den du eier. Dette gjør at NFT er et samlerverktøy og kan sammelignes med for eksempel fotballkort.

Auksjonen til F1 Delta Time vil være den 28. November, der budgiverne kan melde seg på løp og konkurranser sporenstreks etter at de har vunnet budrundene.

Alle de ulike F1 bilene fra den Formel 1 sirkuset, vil auksjoneres bort som digitale kloninger. Det betyr at du kan by på Mercedes AMG W10, Ferrari SF90, Red Bull Racing RB15, McLaren MCL34, Renault R.S. 19, Racing Point RP19, Toro Rosso STR14, Alfa Romeo Racing C38, Haas VF-19 og Williams FW42.

Det vil være flere utgaver av de ekte bilene, da spillet har delt inn bilene i 5 ulike nivåer basert på opplag og ekslusivitet.

Formel 1 er blant verdens største idretter, som trekker 1.6 milliarder seere i 180 ulike TV-markedet gjennom en sesong. De kan også skryte av å ha 506 millioner engasjerte fans over hele kloden.

Relatert innhold

Intervju med Bitcoins Norway-sjefen: “Alle pengene vil gå tilbake til kundene”

“Alle midler som Bitcoins Norge har fått inn som følge av salget skal komme kundene til gode. Bitcoins Norge kommer ikke til å sitte igjen med noen av disse midlene” – uttaler Torjussen til Kryptografen.

Bitcoinveksler får endelig åpne bankkonto

Den mye omtalte bitcoinveksleren Sturle Sunde har omsider fått åpnet en bankkonto for sin bedrift Bitmynt.