HashCash for Korona

Richard Paulsen
calendar 24,mars 2020

Nytt produkt

HashCash Consultants har offentligjort planer om å lansere et “Corona Crypto Relief Fund – CFIX” den 2. April. Det USA baserte programvareselskapet ønsker å tilby et produkt som investorene kan tjene penger på i et fallende marked. Slike produkter er populære i aksjemarkedet, og kalles inverse- ETF’er. De stiger, når markedet faller.

Aksjer faller, penger går til veldedighet

CFIX er pegget til USDT, og er bygget på en blokkjede protokoll, slik at alle handler og utestående tokens er transparente. I følge HashCash skal CFIX noteres på alle de største børsene rundt omkring i verden. Det betyr at mange tradere og investorer får tilgang gjennom sine eksisterende kontoer.

CFIX er en invers av aksjeindeksen S&P500, og bakket av en tilsvarende ETF (Exchange Traded Fund). Du kan dermed kjøpe CFIX med Bitcoin, og tjene penger på at aksjemarkedet faller, ettersom CFIX stiger når den største indeksen i USA mister verdi.

Rosinen i pølsa

90% av avgiftene generert av CFIX vil bli donert til et Corona Relief Fund, som igjen vil donere dette til ulike organisasjoner.

Raj Chowdhury, CEO i HashCash, sier følgende.

“Motivasjonen vår for å lansere CFIX, var å finne en måte å generere inntekter til veldedighet, og spesielt Covid-19 krisen.”

Back