I dag ble første utgave av IG Markets sin norske ukesrapport sendt ut til alle IG sine kunder via mail, samt lagt åpen på websiden deres. Denne ukesrapporten blir produsert av Arcane Media, som er selskapet bak Kryptografen. IG Markets er en av de største CFD meglerne i Europa, og tilbyr over 10.000 ulike markeder på sin plattform.

Hvorfor en slik ukesrapport?

Teamet bak Kryptografen og Arcane Media tror helhjertet på at krypto- og finansmarkedet kommer til å konvergere eller smelte sammen de neste årene. Traderne, brukerne, selskapene og tilbyderne kommer til å oppleve stor overlapp når fremtidens finansmarkedet skal bygges på åpne blokkjeder.

Undertegnede har skrevet en morgenrapport til aksjekunder i nærmere ti år, og har lang erfaring fra finansmarkedet. Selve utformingen av rapporten vil bestå av en innledning der store temaer for uken belyses, før man går ned på mikro nivå med kommentarer rundt aktuelle selskaper. Leserne skal også få tips på interessante artikler og podcaster. Ukens lærdom er et avsnitt som tar for seg fenomener og mekanismer i finans- og kryptomarkedet.

Spekket med grafer

Sammen med IG Markets sin eminente analytiker Erik Hansén, vil det bli lagt opp grafer som viser viktige utviklingstrekk i aktuelle markeder. Det kan være utviklingene av aksjeindekser målt mot hverandre, det kan være prisingsmultipler på sektorer og hvilke aktiva som viser styrke- og svakhetstegn.

Ukesrapporten vil publiseres hver onsdag.

Relatert innhold

Intervju med Bitcoins Norway-sjefen: “Alle pengene vil gå tilbake til kundene”

“Alle midler som Bitcoins Norge har fått inn som følge av salget skal komme kundene til gode. Bitcoins Norge kommer ikke til å sitte igjen med noen av disse midlene” – uttaler Torjussen til Kryptografen.

Bitcoinveksler får endelig åpne bankkonto

Den mye omtalte bitcoinveksleren Sturle Sunde har omsider fått åpnet en bankkonto for sin bedrift Bitmynt.