https://www.businessoffashion.com/community/people/jack-ma

Trygg handel

Ant Financial er en avlegger av Alibaba, og grunnlagt av Jack Ma. Ant Financial tilbyr finansering og factoringtjenester til brukere av Alibaba sin handelsplattform. Tidligere i uken kunne vi lese at Ant Financial skal listes på Hong Kong børsen, og samtidig hente inn nærmere $30 milliarder gjennom børsnoteringer. Det er kanskje ikke tilfeldig at de nå lanserer store planer for å beskytte opphavsretten ved bruk av en blokkjede.

AntChain network skal bruke AI teknologi og en egenutviklet blokkjede for å sikre copyright og opphavsrett slik at skapere raskt kan autentisere og verifisere opprinnelsen til en produksjon. Av innhold nevnes musikk, video, bilder, artikler og annet opphavsrettslig materiale som konsumeres og lagres på internettet.

Integriteten til en blokkjede

Når du laster opp innhold på enten Ant eller Alibaba, vil en AI robot sjekke om det finnes tilsvarende innhold som kan være beskyttet. Deretter får innholdet en egen kode i en blokkjede, som gjør at den ikke kan kopieres eller misbrukes innenfor det samme økosystemet.

Ant Financial er som sagt eid av Jack Ma, som personlig er god for nærmere $318 milliarder. Det er interessant hvordan slike store selskaper og personligheter tilnæmer seg blokkjeden, noe som garantert vil åpne for diskusjoner rundt Bitcoin og andre kryptovalutaer.

Relatert innhold

Intervju med Bitcoins Norway-sjefen: “Alle pengene vil gå tilbake til kundene”

“Alle midler som Bitcoins Norge har fått inn som følge av salget skal komme kundene til gode. Bitcoins Norge kommer ikke til å sitte igjen med noen av disse midlene” – uttaler Torjussen til Kryptografen.

Bitcoinveksler får endelig åpne bankkonto

Den mye omtalte bitcoinveksleren Sturle Sunde har omsider fått åpnet en bankkonto for sin bedrift Bitmynt.