Stably er en Seattle-basert oppstartsbedrift som jobber med å “koble virkelige eiendeler til den digitale økonomien”. I 2019 samlet de inn 1,2 millioner dollar på en frørunde. Nå har Stably klart å samle inn 1 million dollar for å videreutvikle sin aktivastøttede stable coin-plattform under coronapandemien, en imponerende bragd.

Hva er USDS?

I april 2018 lanserte Stably mynten Stably USD (eller USDS). En kryptovaluta, som er knyttet til verdien av amerikanske dollar. Dette gjør at prisen forblir stabil sammenlignet med andre kryptovalutaer. Når en bruker gir 1 dollar til Stable, blir det digitale tokenet utvunnet. Hvis USDS blir returnert tilbake til Stably, fjerner de mynten fra omløp og returnerer 1 dollar til kontantreserven. Dette alternativet gir brukerne de samme fordelene som kryptovaluta, anonymitet, rask transaksjonshastighet, osv., men med mindre prissvingninger enn for eksempel bitcoin.

Stably vokser raskt, de har snakket om tokenisering av nye aktivaklasser som blant annet råolje, metaller og andre fiat-valutaer. De har allerede lansert Stably Prime, som lar kunder kjøpe og motta stablecoins, grenseløst. De har også Stably Enterprise, som lar selskaper lage egne stablecoins.

Stable Dollar har blitt den 7. største USD-støttede stablecoin i verden.

Øker teamet deres

Selv om de har base i USA, er teamet på 16 også spredt rundt om i India og Vietnam. Administrerende direktør, Kory Hoang, har sagt at selv om de fleste selskaper skjærer ned, vokser Stably klientellet og de planlegger å ansette flere utviklere til teamet sitt.

Relatert innhold

Intervju med Bitcoins Norway-sjefen: “Alle pengene vil gå tilbake til kundene”

“Alle midler som Bitcoins Norge har fått inn som følge av salget skal komme kundene til gode. Bitcoins Norge kommer ikke til å sitte igjen med noen av disse midlene” – uttaler Torjussen til Kryptografen.

Bitcoinveksler får endelig åpne bankkonto

Den mye omtalte bitcoinveksleren Sturle Sunde har omsider fått åpnet en bankkonto for sin bedrift Bitmynt.