https://hex.com/

Verdens største kryptobørs, Binance, har kjøpt utendørsreklame på flere bussruter i London for å promotere sitt inntog i dette store britiske markedet. De er ikke det første kryptoprosjektet som velger denne reklameformen.

“Penger utvikler seg over tid” – “Tiden er kommet for å tilpasse seg” Er budskapet til Binance.

Binance annonserte allerede i Juni at de ville lansere børsen i det britiske markedet regulert lokalt av Financial Conduct Authority. De har lagt opp til at kundene kan trade opp til 65 ulike coins på plattformen fra start.

Før lansering meddelte de også markedet at Binance vill tre inn i krypto organisasjonen CryptoUK, som er en selvregulerende organisasjon med direkte kontakt med brukerne, børsene og myndighetene.

Binance er ikke det første kryptoselskapet til å annonsere offentlig. Richard Heart sin kontroversielle HEX token annonserte også på bussene, i tillegg til flere premier league kamper. Novogratz sitt Galaxy Digital valgte heller en helside i Financial Times i sommer.

Relatert innhold

Intervju med Bitcoins Norway-sjefen: “Alle pengene vil gå tilbake til kundene”

“Alle midler som Bitcoins Norge har fått inn som følge av salget skal komme kundene til gode. Bitcoins Norge kommer ikke til å sitte igjen med noen av disse midlene” – uttaler Torjussen til Kryptografen.

Bitcoinveksler får endelig åpne bankkonto

Den mye omtalte bitcoinveksleren Sturle Sunde har omsider fått åpnet en bankkonto for sin bedrift Bitmynt.