Gjør det riktig

Å fylle ut skattemeldingen er aldri morsomt eller enkelt, og når det gjelder krypto, kan det være enda vanskeligere. Derfor arrangerer den norske Faggruppen Blockchain et seminar i morgen, 24. april, for å informere oss om hva vi faktisk trenger å rapportere, hvordan vi gjør det og en generell oppdateringer på hva som skjer i bransjen.

Uansett om du har kjøpt, solgt, betalt, ’utvunnet’ eller fått kryptovaluta i gave i 2019, så må dette meldes fra om til Skatteetaten.  

I løpet av dette gratis seminaret vil vi høre fra sentrale aktører i den norske blokkjedebransen. Sammen med skatteetaten vil vi ta en nærmere på det nye regelverket rundt kryptovaluta, hvordan du arkiverer og hva du skal huske ved levering av skattemeldingen. Det vil også være en åpen spørsmålsrunde som vil være anonym. Du kan allerede sende inn spørsmålene her. Det er viktig å merke seg at dette seminaret vil være på norsk. 

Programmet vil inneholde Torstein Wibye, leder for kryptoavdelingen til Skatteetaten. Andre deltakere inkluderer Magnus Jones’ fra EY, Stig Kjos-Mathisen fra Norwegian Block Exchange, Thuc Hoang fra MiraiEx, Nikolai Gobel fra Kaupang Krypto og Torbjørn Bull Jenssen fra Arcane Crypto

Klikk Her for å registrere deg. 

Husk å følge oss på Facebook.

Relatert innhold

Intervju med Bitcoins Norway-sjefen: “Alle pengene vil gå tilbake til kundene”

“Alle midler som Bitcoins Norge har fått inn som følge av salget skal komme kundene til gode. Bitcoins Norge kommer ikke til å sitte igjen med noen av disse midlene” – uttaler Torjussen til Kryptografen.

Bitcoinveksler får endelig åpne bankkonto

Den mye omtalte bitcoinveksleren Sturle Sunde har omsider fått åpnet en bankkonto for sin bedrift Bitmynt.