Kunst i den digitale verden

Disse private tokensalgene har fått sitt gjennombrudd i sportsverden, der Dinwiddie solgte tokens knyttet til sin kontrakt for $34 millioner. Det er ikke bare store artister og kunstnere som kan selge tokens, i forrige uke kunne vi lese om Alex Masmej som solgte $20.000 i tokens for å finansiere sin karriere. Investorene får 15% av hans inntekter opp til $100.000.

Den kjente kunstneren Ben Elliot har kalt sin token Ben Elliot Token (BET), og den skal lanseres på Stellar-blokkjeden i løpet av 2021. Planen er å knytte verdien av token til verdien av hans kunstverk og produksjon. Har du tro på at kunstneren kommer til å bli mer kjent, eller selge dyrere bilder, kan du spekulere i BET for å sikre deg en del av oppsiden.

Ikke stablecoin

Verdien av BET vil svinge avhengig av verdien på produksjonen til Ben Elliot. Kunstneren selv sier:

“Ben Elliot Token skal følge min reise som kunstner og reflektere min markedsverdi. Kunst stiger og faller i verdi hele tiden, men har også en interessant oppside hos unge kunstnere som jobber hardt.”

Kunstneren forteller videre at han valgte Stellar-blokkjeden fordi den var mest allsidig for ovenfor ulike plattformer og systemer de ønsker å knytte til selve tokensalget. Akkurat nå jobbes det iherdig med prisingsmekanismen og funksjonalitet, som blir avslørt senere i 2020.

Når det gjelder handelsplasser, sier Elliot at han liker best peer-to-peer desentraliserte børser.

Kryptografen nyhetsbrev