»  Nyheter  »  Lån ut din krypto til 15% rente

Lån ut din krypto til 15% rente

Richard Paulsen
calendar 27,august 2019

Binance, en av verdens største kryptobørser etter handelsvolum, har lansert en utlånsvirksomhet i sitt forsøk på å tiltrekke seg flere kundeinnskudd.

Selskapet annonserer i en kunngjøring mandag at Binance Lending vil være tilgjengelig for kunder fra 28. august, etter først til mølla-prinsippet.

Til å begynne med vil brukerne kunne låne ut sine USDT, Ethereum Classic (ETC) og Binances BNB for å tjene renter over en 14-dagers periode, som løper fra 29. august til 11. september.

Den årlige renten for de første utlånsproduktene med en 14-dagers fast løpetid er satt til 15 prosent, 10 prosent og syv prosent for henholdsvis BNB, USDT og ETC.

Binance legger ut et samlet innskuddstilbud på 200 000 BNB, 5 millioner USDT og 20 000 ETC. Hvis alle produktene blir fulltegnet, vil Binance betale ut renter på 1.150 BNB, 19.178 USDT og 53 ETC, som er verdt omtrent cirka $50.000 i dag.

Binance innfører et tak for BNB-, USDT- og ETC utlånsprodukter per person på henholdsvis 500 BNB, 1.000.000 USDT og 1.000 ETC.

Lånes ut til shortere og marginhandel

I mellomtiden belaster Binances brukerne som låner BNB og USDT til marginhandel en årlig rente på henholdsvis 109 prosent og 10.0375 prosent.

Og bare timer før annonseringen om utlån, sa Binance på sin hjemmeside at fra 27. august vil den øke den årlige marginkostnaden for ETC fra tidligere 7,3 prosent til 14,6 prosent.

Selskapet sa at de vil «kontinuerlig evaluere nye coins og tokens til nye utlånsprodukter basert på kundenes etterspørsel». Nye produkter vil bli annonsert ukentlig på mandager og bli tilgjengelige for abonnement på onsdager.

Planen er kom ikke helt overraskende for noen, ettersom CZ nevnte dette under en event i London for en ukes tid siden.

Denne lanseringen fra Binance er et forsøk på å diversifisere virksomheten sin ytterligere. Tidligere i år har de rullet ut marginhandel og låneopptak, samtidig som de også avslørte planer om å legge til futures trading på plattformen.

Følg Kryptografen på Facebook eller Twitter for oppdaterte nyheter fra kryptomarkedet.

Back