I den nyeste utgaven av ‘Weekly Update‘ av Arcane Research, har teamet analysert eierskapsdata fra Glassnode. I materialet fant de klare tegn til at langsiktige eiere av Bitcoin har akkumulert under den siste tiden. Det betyr at de såkalte HODL’rs kjøper når andre selger.

Måleenheten ‘Hodler Net Position Change‘ viser månedlige endringer i posisjonene til langsiktige investorer. Dette gjøres ved at store bevegelser på wallets og posisjoner blir overvåket på blokkjeden.

Når måleenheten er over 0, betyr det at at langsiktige investorer kjøper flere bitcoin enn de selger. Når den er rød, betyr det at de selger eller tar profit på eksisterende posisjon.

Arcane Research har fulgt denne måleenheten over tid, og registrerte at det forekom nettosalg i Februar måned. Da var utslaget rødt.

Gjennom den siste uken derimot, har grafen blitt grønn, noe som betyr at store og langsiktige wallets øker i antall Bitcoin. Kan det være et tegn på at Bitcoin skal stige igjen snart?

Relatert innhold

Intervju med Bitcoins Norway-sjefen: “Alle pengene vil gå tilbake til kundene”

“Alle midler som Bitcoins Norge har fått inn som følge av salget skal komme kundene til gode. Bitcoins Norge kommer ikke til å sitte igjen med noen av disse midlene” – uttaler Torjussen til Kryptografen.

Bitcoinveksler får endelig åpne bankkonto

Den mye omtalte bitcoinveksleren Sturle Sunde har omsider fått åpnet en bankkonto for sin bedrift Bitmynt.