Hjem  »  Nyheter  »  Lightning kommer til Cash App: Det er et spørsmål om når, ikke om

Lightning kommer til Cash App:
Det er et spørsmål om når, ikke om

Torbjørn Bull Jenssen
calendar 12,februar 2019

Vil jobbe for å gjøre bitcoin effektivt

I kjølvannet av at Dorsey deltok i lightning-eksperimentet “LN Trust Chain” var han nylig gjest sammen med Elisabeth Stark fra Lightning Labs på den populære bitcoin-podcasten til Stephan Livera.

På spørsmål om Dorseys interesse for lightning ville føre til integrasjon med Squares Cash App, var svaret et tydelig ja.

“We would love to make [Bitcoin] as fast and efficient and transactional as possible, and that includes looking at our seller base and register,” 

Videre understreket han at:

“It’s not an ‘if‘; it’s more of a ‘when’ – how do we make sure that we’re getting the speed that we need and the efficiency?”

Viktig for bitcoin

At en person som Dorsey satser på bitcoin og lightning, er veldig positivt for den unge kryptovalutaen. Han står bak to ekstremt populære digitale plattformer og apper, Twitter og Cash App. For mange har det vært for teknisk vanskelig å bruke bitcoin. Brukervennligheten har rett og slett vært for dårlig for mannen i gata.

Når personer som Dorsey nå satser på bitcoin, betyr det at det vil bi utviklet brukervennlige løsninger. Løsninger som på sikt vil gjøre det like enkelt å bruke bitcoin som å bruke en hvilken som helst annen app.

Har bare tro på Bitcoin

Selv om Dorsey viser stor interesse for bitcoin, betyr det ikke at han er optimistisk for kryptovaluta generelt. Han har tidligere uttalt at han tror bitcoin ikke bare kan bli Internetts, men hele verdens, foretrukne valuta. Når det gjelder andre kryptovalutaer er holdningen langt kjøligere. Han har ved flere anledninger gjort det tydelig at han ikke har noe tro på såkalte “alt-coins”, eller det han selv har kalt: “fakebitcoin”.

Dialog på twitter mellom Jack Dorsey og andre brukere i kjølvannet av at han tok over fakkelen i “LN Trust Chain”

I intervjuet med Livera påpekte Dorsey at det føles som det er bitcoin som i størst grad går i retning av å bli penger. Han mener funksjonaliteten i mange av de andre kryptovalutaene kan utvikles oppå Bitcoin, hvis det skulle vise seg å være attraktive egenskaper.

Back