Podcast er et format som har økt i popularitet de siste årene, og nå som høytiden står for døren og det kanskje ligger noen hyggelige “Noise cancelling” hodetelefoner under juletreet, kan det være nyttig og se på hvilke alternativer det finnes i kryptoverden. Kryptografen har derfor samlet og vurdert et knippe podcaster, slik at leserne kan lære mer om kryptovaluta og blokkjeder.

The Bitcoin Knowledge Podcast

Trace Mayer har vært en sterk proponet for bitcoin disen den handlet til $0.25. Han er en investor i kryptoprosjekter og blokkjede infrastruktur. Showet foregår ved at han intervjuer kjente personligheter fra kryptosfæren om erfaringer, arbeid og fremtiden.

What Bitcoin Did

Peter McCormack har tjent og tapt formuer på bitcoin tidligere, men har nå funnet sin plass i podcast verden der han reiser jorden rundt og intervjuer krypto personligheter. Peter har et bredere nedslagsfelt, der han kan ta opp temaer som cannabis og sexarbeidere, men da relatert til kryptoverden. Han publiserer også sin inntektsrapport hver måned, for å være transparent ovenfor lytterne.

Crypto Voices  

Denne podcasten av Matthew Mežinskis og Fernando Ulrich er først og fremst et læringsverktøy. Disse gutta er spesielt interessert i økonomi og monetær politikk.

Off The Chain

Kanskje den mest kjente podcasten, produsert av Anthony Pomplinao som er porteføljeforvalter i Morgan Creek Asset Management. Han intervjuer de aller mest kjente og interessante personene, nå sist en politiker som har foreslått nye regler for kryptovaluta.

What Grinds My Gears

Meltem Demirors og Jill Carlson er blant de få kvinnene i kryptoverden, og har gjennom sitt virke som analytikere skapt store navn for seg selv. Hver uke tar de opp en podcast der de diskuterer ulike temaer.

Untold Stories 

Charlie Shrem er en legende i kryptohistorien. Han var en av pioneren som onboardet kunder fra fiat til bitcoin, og sonet faktisk over ett år i fengsel for å ha drevet en ulisensiert pengeformidlingsbusiness. Han intervjuer folk basert på bitcoin sin korte men dramatiske historie.

Into the Ether

En tematisk podcast der de diskuterer økosystemet rundt Ethereum og aktuelle nyheter. Har det skjedd noe på utviklingsfronten eller nye prosjekter lansert, finner du alltid en god kommentar i denne podcasten.

The Scoop 

The Block er en vellykket nyhetssatsning innen kryptoverden, og de har selvfølgelig lansert en egen podcast. Den er veldig USA sentrert, men tar opp viktige momenter rundt reguleringer og rammevilkår.

Relatert innhold

Intervju med Bitcoins Norway-sjefen: “Alle pengene vil gå tilbake til kundene”

“Alle midler som Bitcoins Norge har fått inn som følge av salget skal komme kundene til gode. Bitcoins Norge kommer ikke til å sitte igjen med noen av disse midlene” – uttaler Torjussen til Kryptografen.

Bitcoinveksler får endelig åpne bankkonto

Den mye omtalte bitcoinveksleren Sturle Sunde har omsider fått åpnet en bankkonto for sin bedrift Bitmynt.