2,18 BTC i premie

Magnus Carlsen har i disse dager spilt i FTX Crypto Cup, en sjakkturnering arrangert av kryptobørsen FTX. Turneringen er en del av Meltwater Champions Chess Tour. Carlsen spiller idag andre del av finalen mot Wesley So, og premien er på $320,000 – hvorav $100,000 blir utbetalt i bitcoin. Det tilsvarer 2,18 BTC.

FTX kjøpte 2,1825 Bitcoin 17.mai, som var verdt rundt $100,000 den gangen. Det er for øyeblikket verdt $80,000 etter noe prisnedgang.

Kryptobørsen FTX, som sponser turneringen, har også lansert en futureskontrakt på at Magnus Carlsen vinner turneringen, kalt CARLSEN2021. Kontrakten handles i skrivende stund til $0,681.

CARLSEN21 utløper følgelig til $1 hvis Magnus vinner, og $0 ved tap eller kansellering av turneringen.

Du kan lese mer om kontrakten og trading med futures her.

Disclaimer: Artikkelen er på ingen måte skrevet i samarbeid med/tilknytning til FTX eller andre aktører i FTX Crypto Cup og skal heller ikke tolkes som investeringsråd.

Relatert innhold

Intervju med Bitcoins Norway-sjefen: “Alle pengene vil gå tilbake til kundene”

“Alle midler som Bitcoins Norge har fått inn som følge av salget skal komme kundene til gode. Bitcoins Norge kommer ikke til å sitte igjen med noen av disse midlene” – uttaler Torjussen til Kryptografen.

Bitcoinveksler får endelig åpne bankkonto

Den mye omtalte bitcoinveksleren Sturle Sunde har omsider fått åpnet en bankkonto for sin bedrift Bitmynt.