Hjem  »  Nyheter  »  Microsoft får patent godkjent for ny satsing innenfor mining

Microsoft får patent godkjent for ny satsing innenfor mining

Erik Dale
calendar 31,mars 2020

26. mars fikk Microsoft Technology Licensing et internasjonalt patent innvilget for “Cryptocurrency System Using Body Activity Data”. Dette patentet ble godkjent av Verdensorganisasjonen for immateriell eiendomsrett (WIPO).

Først innlevert 20. juni 2019, sies søknaden å ta: “menneskelig kroppsaktivitet assosiert med en oppgave gitt til en bruker og bruke denne i en mining prosess i et kryptovalutasystem.”

Selv om dette er et pågående arbeid, inkluderte sammendraget av patentet denne merknaden:

“En hjernebølge eller kroppsvarme som sendes ut fra brukeren når brukeren utfører oppgaven levert av en informasjons- eller tjenesteleverandør, for eksempel å se reklame eller bruke enkelte internettjenester, kan brukes i mining prosessen. I stedet for et massivt beregningsarbeid som kreves av konvensjonelle kryptovalutasystemer, kan data som genereres basert på kroppsaktiviteten til brukeren være et bevis på arbeid, og slik kan en bruker løse den vanskelige beregningen ubevisst.”

Ikke den første til å bruke mennesker til utvinning

Tidligere har et nederlandsbasert teknologiselskap kalt Speculative.Capital jobbet med et prosjekt som undersøkte muligheten til å bruke menneskekroppen for å skape energi. De brukte kroppsvarme og gjorde den om til elektrisitet. 

De brukte termoelektriske generatorer som tok i bruk kroppstemperaturen som dermed ble brukt til mining. De klarte å få til sammen 212 timer med strøm, som gjorde at de kunne utvinne 16594 mynter av VertcoinStartCOINDashLiskLitecoin og Ethereum

Husk å følge oss på Twitter og Facebook

Back