RAC, også kjent som 35-åringen, André Allen Anjor, er en Grammy 2017 prisbelønnet musiker fra Portland, Oregon. Før epidemien kunngjorde RAC den 11. mars sin turné som skulle følge hans nye album. BOY, hans tredje soloalbum som skal slippes 8. mai. 

I går, på twitter, kunngjorde han at han ville lansere et helt spesielt prosjekt. Dette i samarbeid med Zora og Jack Spallone. Spallone har jobbet med ’musikkinnhold med ETH’. I tweeten introduserte han $TAPE, og mens vi venter på flere detaljer, begynner folk å spekulere. 

Ryan Sean Adams, er en kryptoinvestor og grunnlegger av Mythos kapital. Han kommenterte dette på sin egen twitter profil:

Uansett hva det kan være, er dette en interessant gruppe mennesker. Når det gjelder RAC, så ser det ut til at det meste av turnéen hans er utsatt eller kansellert. Han spilte på den første Virtuelle ’Room Service Festival’ organisert av Andy King, produsenten av Frye Festival.

Husk å følge oss på Facebook.

Relatert innhold

Intervju med Bitcoins Norway-sjefen: “Alle pengene vil gå tilbake til kundene”

“Alle midler som Bitcoins Norge har fått inn som følge av salget skal komme kundene til gode. Bitcoins Norge kommer ikke til å sitte igjen med noen av disse midlene” – uttaler Torjussen til Kryptografen.

Bitcoinveksler får endelig åpne bankkonto

Den mye omtalte bitcoinveksleren Sturle Sunde har omsider fått åpnet en bankkonto for sin bedrift Bitmynt.