Lik sikkerhet for ulike kryptovaluta

Tyler og Cameron Winklevoss annonserte denne uken et nytt produkt de kaller Gemini Custody. Denne løsningen for oppbevaring av krypto og bitcoin, springer ut av Gemini Exchange, som er deres fullregulerte markedsplass for kryptovaluta.

Winklevoss brødrene var blant de første som søkte og mottok alle nødvendige lisenser til å operere en kryptobørs i en av verdens strengeste juridisksjoner, New York. Nå har de fått grønt lys til å tilby “custody”, eller “oppbevaring” på godt Norsk, av kryptovaluta.

Hos Gemini Custody kan du sette inn følgende kryptoprodukter:

Bitcoin, Bitcoin Cash, Ether, Litecoin, Zcash, 0x, Augur, Basic Attention, Bread, DAI, Decentraland, Enjin, Flexacoin, Gemini Dollar, Cyber Network, Loom Network, Maker og OmiseGO

Alle verdiene som blir satt inn i Gemini Custody, blir oppbevart offline på hardware sikkerhetsmoduler med multi-signatur, som også er geografisk spredd i sikre lokaler.

Du kan også kjøpe din egen hardware wallet, som du kan bruke til å oppbevare passordet som gir deg adgang til Gemini Custody, slik at du legger på enda ett lag med sikkerhet.

Gemini Custody lar deg også “whiteliste” adresser for uttak, det betyr at det er umulig å ta ut kryptoen din til andre addresser enn de som er forhåndsgodkjent.

Selskapet skryter også av et nytt brukergrensesnitt, der du enkelt kan laste ned rapporter og gi tilgang (read only) til f.eks regnskapsføreren din. Det skal også være enkelt å opprette underkontoer, hvis du for eksempel ønsker å skille tradingaktivitet fra langsiktige posisjoner.

Tyler og Cameron Winklevoss markedsfører tjenestene til Gemini gjennom ordtaket “Tillit er vårt produkt”.

Husk å følge oss på Twitter og Facebook.

Relatert innhold

Intervju med Bitcoins Norway-sjefen: “Alle pengene vil gå tilbake til kundene”

“Alle midler som Bitcoins Norge har fått inn som følge av salget skal komme kundene til gode. Bitcoins Norge kommer ikke til å sitte igjen med noen av disse midlene” – uttaler Torjussen til Kryptografen.

Bitcoinveksler får endelig åpne bankkonto

Den mye omtalte bitcoinveksleren Sturle Sunde har omsider fått åpnet en bankkonto for sin bedrift Bitmynt.