Hjem  »  Nyheter  »  Nå kan du bruke kredittkort på verdens største Krypto-børs

Nå kan du bruke kredittkort på verdens største Krypto-børs

Torbjørn Bull Jenssen
calendar 01,februar 2019

Flere inngangsporter for mannen i gata

Den Malta-lokaliserte kryptobørsen annonserte på torsdag at de vil starte å ta imot betalinger over Visa og Mastercard. Dette gjør det mye lettere for mannen i gata å kunne kjøpe og selge bitcoin og annen kryptovaluta på plattformen..

“Vi ønsker å tilby tradere på Binance rask og enkel tilgang til krypto, på den sikreste måten” sa daglig leder Changpeng Zhao i en pressemelding. “Med de fleste pengene i verden fortsatt bundet opp i fiat penger (penger med en stat bak) er inngangsporter det som må bygges for at økosystemet skal vokse og at det skal skapes langsiktig muligheter for krypto”

Binance er store i Asia og omsetter kryptovaluta for rundt 2300 milliarder dollar i uka, men har til nå ikke klart å ta en tilsvarende posisjon i vestlige markeder. Dette kan endres nå som kredittkortbetalinger blir mulig ifølge insidere i selskapet. Coinbase, en av få kryptobørser hvor man har kunnet bruke kredittkort, vil nå få tøffere konkurranse.

Vil kortutstederne godta kryptokjøp?

Kortutstedere har lenge vært ukomfortable med å legge til rette for kjøp av kryptovaluta direkte. Loyds Bank i Storbritannia sperret sine kredittkort for kryptokjøp i fjor og fulgte dermed i fotsporene til JP Morgan og Citigroup. Dette viser hvilken makt de store bankene har over hva vi forbrukere kan gjøre med våre penger eller ikke. Mange er derfor usikre på hvor lenge Binance vil være i stand til å akseptere kredittkort.

Simplex er begeistret for samarbeidet

Binance samarbeider Simplex for å få til kredittkortbetalinger og vil la kundene få tilgang til å kjøpe bitcoin, ether, litecoin og XRP (ripple) med kredittkort.

Simplex daglige leder og medgrunnlegger, Nimrod Lehavi, har uttalt at “Enkle og raske kredittkortbetalinger, for mannen i gata, er en nøkkelfaktor for økt utbredelse av krypto. Vi er begeistret for partnerskapet med Binance og sammen muliggjøre en mye bedre, raskere og enklere opplevelse”

Back