Kilde: Pixabay on Pexels

Gjør som Tesla

Du fikk kanskje med deg at Tesla Motors kjøpte bitcoin for $1,5 milliard, og samtidig annonserte at du i nær fremtid kan kjøpe Tesla-produkter med bitcoin. Invaleon har kommet dem i forkjøpet, og CEO Tom Wu sier til nettstedet SolarPowerWorld at de nå er klare for å akseptere bitcoinbetalinger.

“We are ready to begin accepting bitcoin. Invaleon is adapting to industry trends by making sure our customers have access to a variety of payment methods. Accepting cryptocurrency just makes ‘cents’ and being an early adopter of this is exciting,”

Tom Wu

Antallet steder man kan handle med bitcoin fortsetter å vokse. Du kan blant annet betale for hotellopphold med verdens største kryptovaluta på Expedia.com. Ønsker du solenergi, kan du altså nå også betale med bitcoin. Vi får håpe at flere fremtidsrettede selskaper som Invaleon velger å ta skrittet med å akseptere bitcoin som betalingsmiddel, nå som giganten Tesla har gått i front.

Invaleon Solar Technologies er et amerikansk selskap fra Massachusetts som leverer solcelleløsninger til både private hjem og storindustri. De har eksistert siden 2011.

Relatert innhold

Intervju med Bitcoins Norway-sjefen: “Alle pengene vil gå tilbake til kundene”

“Alle midler som Bitcoins Norge har fått inn som følge av salget skal komme kundene til gode. Bitcoins Norge kommer ikke til å sitte igjen med noen av disse midlene” – uttaler Torjussen til Kryptografen.

Bitcoinveksler får endelig åpne bankkonto

Den mye omtalte bitcoinveksleren Sturle Sunde har omsider fått åpnet en bankkonto for sin bedrift Bitmynt.