Photo by SpaceX on Unsplash

$1,139 Trillioner.

Tidligere i januar, mens vi så bitcoinpriser opp i mot $40,000, brøt markedsverdien for kryptovaluta $1 trillion-milepælen. Markedet opplevde følgelig en korreksjon, ned under $1 trillion. I morgentimene 4. februar traff total market cap ny rekord på $1,139 trillioner. For å sette ting i perspektiv, så er markedsverdien til sølv $1,5 trillioner.

Bitcoin og Ethereum styrer showet.

Langsiktige investorer mener Bitcoin kan ta igjen gulls marketcap på et tiår, men akuratt nå er det den samlede verdien av markedet som viser styrke. Dagens kryptomarked ser en større vekstfordeling mellom de to største aktørene i spillet: Bitcoin (BTC) og Ether (ETH).

Den 7. januar, da markedet brøt gjennom $1 trillion-nivået, var bitcoin-dominansen 69%, mot Ethers 13,5%. Nå viser imidlertid de siste oppdaterte dataene fra CoinMarketCap at det har jevnet seg mer ut, men fortsatt med en bitcoin-dominans på 62,2% mot Ether-andelen på 15,6%. De siste 22,2% er det resterende markedet.

Ny ATH for Ethereum. BTC nærmer seg $700 mrd

Ethereum har brutt gjennom $1500 nivået, og er de siste 24 timene opp nesten 5%. Bitcoin nærmer seg sakte men sikkert $40,000 nivået igjen, og er også opp rundt 4% det siste døgnet, med en market cap som nærmer seg $700 milliarder – $695 milliarder i skrivende stund.

Analytikere spår at bitcoin kommer til å treffe $40,000 nivået igjen imorgen 5 februar, da $1 milliard verdt av open interest opsjoner utløper. Vi venter i spenning!

Relatert innhold

Intervju med Bitcoins Norway-sjefen: “Alle pengene vil gå tilbake til kundene”

“Alle midler som Bitcoins Norge har fått inn som følge av salget skal komme kundene til gode. Bitcoins Norge kommer ikke til å sitte igjen med noen av disse midlene” – uttaler Torjussen til Kryptografen.

Bitcoinveksler får endelig åpne bankkonto

Den mye omtalte bitcoinveksleren Sturle Sunde har omsider fått åpnet en bankkonto for sin bedrift Bitmynt.