Fredag 5. Februar bytter Vertical Ventures AB navn til Arcane Crypto AB og får tickeren ARCANE.

Det har vært kjent siden august at Arcane Crypto har gjort en “reverse takeover” av det børsnoterte svenske selskapet Vertical Ventures.

Formålet var å få en direkte listing på NASDAQ First North, med alt hva det innebærer av regulatoriske bestemmelser og investorbeskyttelse. Etter en møysommelig prosess er Arcane Crypto nå klar for å handles under tickeren ARCANE.

Arcane Crypto er et nordisk teknologiselskap som satser 100% på fremveksten av kryptovaluta. Målet er å bli ledene i Europa. Arcane Crypto har bygget opp en portefølje med 8 ulike selskap og businesseneher som tilbyr infrastruktur eller produkter relatert til kryptovaluta.

Slik sett er Arcane nærmest et børsnotert venture selskap. Det betyr at du som aksjesparer kan delta i verdiutviklingen til deunderliggende selskapene og businessenhetene fra de er unge til de blir voksne.

Slike investeringer har typisk vært forbeholdt de som “kjenner noen” eller svært velstående investorer.Samtidig gjør kombinasjonen av disse investeringene at Arcane også kan sikte mot en posisjon på internasjonale betalinger basert på crypto teknologi og infrastruktur.

Relatert innhold

Intervju med Bitcoins Norway-sjefen: “Alle pengene vil gå tilbake til kundene”

“Alle midler som Bitcoins Norge har fått inn som følge av salget skal komme kundene til gode. Bitcoins Norge kommer ikke til å sitte igjen med noen av disse midlene” – uttaler Torjussen til Kryptografen.

Bitcoinveksler får endelig åpne bankkonto

Den mye omtalte bitcoinveksleren Sturle Sunde har omsider fått åpnet en bankkonto for sin bedrift Bitmynt.