Hjem  »  Nyheter  »  Nytt skaleringsprosjekt med store planer for fremtiden

Nytt skaleringsprosjekt med store planer for fremtiden

Richard Paulsen
calendar 15,august 2019

Kryptonotering på Liquid

Nahmii-teamet kunngjorde denne uken, sammen med Liquid i Japan, at de planlegger en kryptonotering i september. Liquid er blant de fem største børsene i verden ifølge Cointelligence, og er fullverdig regulert av japanske myndigheter, med alle nødvendige lisenser for å fungere som kryptobørs. Da GRAM (Telegram) samlet inn $850 millioner via sitt token-salg, gjorde de det på Liquid.

En IEO (Initial Exchange Offering) er en måte for token-prosjekter å skaffe penger, men også for å få flere brukere og token-holdere. Alle desentraliserte prosjekter trenger en spredt eierskapsstruktur på sine tokens.

Etter at kryptonoteringen er avsluttet, vil nahmii-tokens noteres på The Liquid Exchange. Moderselskapets token, HBT, er allerede notert på børsen HitBTC. Eiere av HBT-tokens mottar 50% av alle nahmii-token fra nahmii-stiftelsen gjennom airdrops, og blir dermed nærmere en eierskapsstruktur for å motta ti år med månedlige airdrops.

Planer for fremtiden

Da nahmii-teamet la ut planene for en IEO denne uken, lanserte de også en ny nettside med oppdatert plan og white paper. Nøkkelordet for fremtiden er interoperabilitet.

Selskapet satser på transaksjoner på Bitcoin-nettverket i 1.kvartal 2020, i tillegg til Ethereum-nettverket de bruker i dag. Dette betyr at nahmii ønsker å være en bro mellom to blokkkjeder på en sømløs, rask og billig måte. I 3. kvartal 2020 ønsker de å utvide skaleringsløsningen til Facebooks Libra.

Hva er nahmii og hvem er hubii?

Hubii Network er et medie-teknologi selskap som startet som innholdsaggregatorer for store telekommunikasjonsselskaper og andre medieselskaper til nærmere 50 millioner sluttbrukere. I 2017 la de fram planen om å lage et blokkjede-økosystem for innhold, ved å lansere deres token HBT.

For at ideen om verifisering av innhold skulle fungere, trengte Hubii en kommersiell levedyktig skaleringsløsning. Etter å ha sett på flere andre blokkjede-prosjekter, kom de frem til at ingen av prosjektene var i nærheten av det de trengte. Nøkkelord er: Høyt antall transaksjoner per sekund, raskt oppgjør og forutsigbare avgifter.

De trengte å bygge sin egen skaleringsløsning, som de kalte nahmii. (Navnet på vann i Thailand).

Fra nahmiis nettside:

“nahmii is a revolutionary Layer-2 scaling protocol for the Ethereum blockchain, which provides unrivalled throughput, low latency, instant finality and predictable fees. Using smart contracts, nahmii’s non-custodial system ensures that user’s funds are always safe. The system is live and ready to build on today, with plans to bring nahmii’s raw scaling power to both Bitcoin and Libra in the near future.”

Disclaimer: Redaktøren av Kryptografen eier HBT-tokens, og har gjort det siden deres ICO i 2017.

Back