Formålet til Kryptografen er å rapportere nyheter, tilby opplæring og innsikt i kryptovaluta, åpne blokkjeder og fintech. Kryptografen ligger under Arcane Crypto AS, som er en paraplyorganisasjon for flere spennende satsninger i kryptosfæren.

Har du noe på hjerte?

Vi ser etter personer med kjennskap til industrien eller privatpersoner med skrivefør hånd, som ønsker å publisere innhold på Kryptografen.no. Dette er ubetalt, men innsender får redaktørhjelp på teksten og kan nyttiggjøre seg distribusjonskraften som Kryptografen har bygget opp.

Hvis du representerer et selskap eller annen organisert satsning i kryptomarkedet, tar vi også i mot leserinnlegg og pressemeldinger. Her vil det bli foretatt en redaksjonell vurdering hvorvidt budskapet er relevant for leserne av Kryptografen. Det anbefales å finne andre inngangsvinkler enn sitt eget produkt og selskap. By gjerne på konkret innsikt, problemstillinger og statistikk.

Kontakt oss på [email protected]

Relatert innhold

Intervju med Bitcoins Norway-sjefen: “Alle pengene vil gå tilbake til kundene”

“Alle midler som Bitcoins Norge har fått inn som følge av salget skal komme kundene til gode. Bitcoins Norge kommer ikke til å sitte igjen med noen av disse midlene” – uttaler Torjussen til Kryptografen.

Bitcoinveksler får endelig åpne bankkonto

Den mye omtalte bitcoinveksleren Sturle Sunde har omsider fått åpnet en bankkonto for sin bedrift Bitmynt.