Samsung har allerede lansert sin Samsung Blockchain Wallet, som ligger fast på S10 telefonen. Nå slipper de til en konkurrent som heter Pundi X. Selv om de har overlappende bruksområder, er satsningsområdet annerledes.

Pundi X satser på “point of sales” teknologi med eget betalingskort, betalingsterminaler som aksepterer krypto gjennom NFC teknologi og egen wallet tjeneste. Deres økosystem er myntet på fysisk detaljhandel. Samsung derimot slår seg opp på custody og oppbevaring av krypto ved å integrere en semi-hardwallet løsning i sin mobiltelefon.

I følge Pundi X kommer brukerne til å oppbevare større beløp på Samsung Blockchain Wallet, men overføre brukspenger til Pundi X sin wallet ettersom den tillater raskere betaling i kassen.

Millioner av samsungbrukere blir nå eksponert for Pundi X sine løsninger. På Coinmarketcap ligger markedsverdien til Pundi X på $139 millioner og er rangert som nummer 48 av verdens mest aktive tokens.

Relatert innhold

Intervju med Bitcoins Norway-sjefen: “Alle pengene vil gå tilbake til kundene”

“Alle midler som Bitcoins Norge har fått inn som følge av salget skal komme kundene til gode. Bitcoins Norge kommer ikke til å sitte igjen med noen av disse midlene” – uttaler Torjussen til Kryptografen.

Bitcoinveksler får endelig åpne bankkonto

Den mye omtalte bitcoinveksleren Sturle Sunde har omsider fått åpnet en bankkonto for sin bedrift Bitmynt.