$60 milliarder

DeCrypt rapporterer om at det Chicago-baserte investeringshuset Rothschild, sammen med kapitalforvalteren Brevan Howard – med en samlet forvaltningskapital på over $11 milliarder, er de to siste selskapene som har kastet seg over kryptomarkedet. Investeringene fra de to selskapene utgjør angivelig tilsammen over $60 millioner.

Brevan Howard gikk torsdag ut med nyheten om at de skal investere opptil 1,5% av sitt hedgefond på $5,6 milliarder i kryptovaluta. Alt fra Bitcoin til andre mindre prosjekter. Dog er ikke kryptoassets noe nytt for investeringshuset, da en av gründerene – Alan Howard, tidligere har offentliggjort at han er personlig eksponert mot kryptovaluta. Selskapet har også tidligere kjøpt en eierandel på 25% i One River Asset Management.

Rothschild diversifiserer

Rothschild har gått mer konkret til verks, og kjøpt andeler av Grayscales Ethereum Trust til $4,75 millioner. Satsningen legges til i investeringsporteføljen til Chicago-baserte Rothschild på over $1,1 milliarder. Selskapet annonserte også samtidig at de eier 38,000 aksjer i Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) – det tilsvarer en verdi i underkant av $2 millioner.

Ethereum traff igår en all-time-high på over $2,500, mens Bitcoin har etablert seg over $60,000 nivået. Les mer om siste tids prisutvikling her.

Relatert innhold

Intervju med Bitcoins Norway-sjefen: “Alle pengene vil gå tilbake til kundene”

“Alle midler som Bitcoins Norge har fått inn som følge av salget skal komme kundene til gode. Bitcoins Norge kommer ikke til å sitte igjen med noen av disse midlene” – uttaler Torjussen til Kryptografen.

Bitcoinveksler får endelig åpne bankkonto

Den mye omtalte bitcoinveksleren Sturle Sunde har omsider fått åpnet en bankkonto for sin bedrift Bitmynt.