Galaxy S10. Bilde hentet fra Coindesk.

Kryptosatsing med Galaxy S10

Tidlig i 2019 lanserte Samsung sin nyeste smarttelefon, Galaxy S10. Denne kom med en “Blockchain Keystore”, hvor lagring og overføring med Ether og andre ERC-20 tokens var mulig. Denne satsingen har vokst de siste månedene, men merkelig nok har den største kryptovalutaen, bitcoin, blitt utelatt.

Nå skal Samsung ha lagt til flere bitcoin-verktøy til sitt “developer kit” (SDK), for flere av sine S10 modeller. Dette skal også gjelde for Note10 og Note10+. Dette fører til at Android-modeller kan koble blokkjede-adresser til Samsungs Blockhain Keystore, samt signere kryptovaluta-transaksjoner og sjekke status i Keystore.

Det er også lagt til støtte for Klay, som er kryptovalutaen til den nye Klaytn-blokkjeden som den koreanske meldingsgiganten Kakao lanserte nylig.

De nye verktøyene er foreløpig kun tilgjengelig i visse områder. Dette skal gjelde Canada, Tyskland, Sør-Korea, Spania, Sveits , USA og Storbritannia.

Relatert innhold

Intervju med Bitcoins Norway-sjefen: “Alle pengene vil gå tilbake til kundene”

“Alle midler som Bitcoins Norge har fått inn som følge av salget skal komme kundene til gode. Bitcoins Norge kommer ikke til å sitte igjen med noen av disse midlene” – uttaler Torjussen til Kryptografen.

Bitcoinveksler får endelig åpne bankkonto

Den mye omtalte bitcoinveksleren Sturle Sunde har omsider fått åpnet en bankkonto for sin bedrift Bitmynt.