Et økosystem

Samsung har eksperimentert med ulike løsninger for kryptovaluta og Bitcoin på sine telefon, og nå omfavner de teknologien ytterligere med et nytt partnerskap.

Gjennom Samsung sin egen wallet, skal brukerne nå kunne handle kryptovaluta på børsen Gemini. Ved å integrere en annerkjent og regulert markedsplass i sine produkter, vil Samsung skape et eget økosystem fra kjøp, til oppbevaring og bruk.

“Krypto er ikke en teknologi, det er en bevegelse”. Tyler Winklevoss, grunnlegger av Gemini, er tydelig på deres felles pressekonferansen med Samsung.

“Vi er stolte av å jobbe tett med Samsung for å gi brukere over hele verden større muligheter i hverdagen, ved å bruke kryptovaluta.”

Tidlig ute

Samsung var tidlig ute med å integrere kryptofunksjonalitet i sine smarttelefoner. Senest i fjor lanserte de Blockchain Keystore, som er en hardwallet bygget inn i din mobiltelefon.

Partnerskapet mellom Gemini og Samsung kommer i en tid der kryptobørser og ulike kryptovalutaer har sett en klar økning i omsetning og nye brukere som følge av koronaviruset.

I følge Gemini har etterspørselen etter kryptotjenester økt betraktelig fra både private og institusjonelle investorer. De forventer at dette fortsetter til tross for at pandemien er på vei ned.

Kryptografen nyhetsbrev