Et økosystem

Samsung har eksperimentert med ulike løsninger for kryptovaluta og Bitcoin på sine telefon, og nå omfavner de teknologien ytterligere med et nytt partnerskap.

Gjennom Samsung sin egen wallet, skal brukerne nå kunne handle kryptovaluta på børsen Gemini. Ved å integrere en annerkjent og regulert markedsplass i sine produkter, vil Samsung skape et eget økosystem fra kjøp, til oppbevaring og bruk.

“Krypto er ikke en teknologi, det er en bevegelse”. Tyler Winklevoss, grunnlegger av Gemini, er tydelig på deres felles pressekonferansen med Samsung.

“Vi er stolte av å jobbe tett med Samsung for å gi brukere over hele verden større muligheter i hverdagen, ved å bruke kryptovaluta.”

Tidlig ute

Samsung var tidlig ute med å integrere kryptofunksjonalitet i sine smarttelefoner. Senest i fjor lanserte de Blockchain Keystore, som er en hardwallet bygget inn i din mobiltelefon.

Partnerskapet mellom Gemini og Samsung kommer i en tid der kryptobørser og ulike kryptovalutaer har sett en klar økning i omsetning og nye brukere som følge av koronaviruset.

I følge Gemini har etterspørselen etter kryptotjenester økt betraktelig fra både private og institusjonelle investorer. De forventer at dette fortsetter til tross for at pandemien er på vei ned.

Relatert innhold

Intervju med Bitcoins Norway-sjefen: “Alle pengene vil gå tilbake til kundene”

“Alle midler som Bitcoins Norge har fått inn som følge av salget skal komme kundene til gode. Bitcoins Norge kommer ikke til å sitte igjen med noen av disse midlene” – uttaler Torjussen til Kryptografen.

Bitcoinveksler får endelig åpne bankkonto

Den mye omtalte bitcoinveksleren Sturle Sunde har omsider fått åpnet en bankkonto for sin bedrift Bitmynt.