Bilde av Worldspectrum fra Pexels

Attraktiv investering

Nå har det første børsnoterte selskapet i England meldt at de har kjøpt et større beløp i Bitcoin som en inflasjonshedge. Selskapet Mode Global Holdings PLC, sier nå at målet er å konvertere 10% av sin kontantreserve over til Bitcoin. Dette er en langsiktig strategi for å beskytte aksjonærenes verdier mot svekkelser i fiat-valutaene.

Mode Global peker også på den lave renten i det britiske markedet, og ser på Bitcoin som en diversifisering bort fra lav avkastning i det tradisjonelle pengemarkedet.

CEO i Mode Global, Jonathan Rowland, sier følgende til Coindesk.

“At alle bedrifter i verden har utfordringer med Covid, i tillegg til lave renter og svak avkastning, gjør oss trygge på at Bitcoin har en langsiktig verdi for aksjonærene våre.”

Selskapet til Jonathan følger i fotsporene til både Microstrategy og Square, som har investert henholdvsi $425 millioner og $50 millioner i Bitcoin.

Jonathan Rowland avslutter med:

“Vi anser Bitcoin for å være en trygg havn og en attraktiv investering grunnet kryptovalutaens asymetriske risk/reward profil.”

Relatert innhold

Intervju med Bitcoins Norway-sjefen: “Alle pengene vil gå tilbake til kundene”

“Alle midler som Bitcoins Norge har fått inn som følge av salget skal komme kundene til gode. Bitcoins Norge kommer ikke til å sitte igjen med noen av disse midlene” – uttaler Torjussen til Kryptografen.

Bitcoinveksler får endelig åpne bankkonto

Den mye omtalte bitcoinveksleren Sturle Sunde har omsider fått åpnet en bankkonto for sin bedrift Bitmynt.