Egretia hevder å ha tilgang til over 200.000 utviklere over hele verden, og skal lage et økosystem med blokkjedeteknologi for utvikling av programvare og spill på HTML5.

Selskapet har sitt utspring i Kina, men operasjonell base er i Singapore. Verdien på deres token (EGT) har steget fra kurs $0.0075 til $0.068 i perioden 1. Juni til 1. August.

Hvis du ikke fikk med deg Egretias prisoppgang, så fortvil ikke. Det er mest sannsynlig få utenfor Kina og kinarelaterte miljøer som har vært aktive i handelen. 80% av volumet er på OKEx, der kinesiske tradere er spesielt aktive. I tillegg har ikke selskapet vært dekket i engelsk presse eller en stor tilstedeværelse på sosiale medier.

Gründerne av Egretia kommer fra Adobe og Egret Technology, der de har lang erfaring med utvikling av teknologiplattformer.

Relatert innhold

Intervju med Bitcoins Norway-sjefen: “Alle pengene vil gå tilbake til kundene”

“Alle midler som Bitcoins Norge har fått inn som følge av salget skal komme kundene til gode. Bitcoins Norge kommer ikke til å sitte igjen med noen av disse midlene” – uttaler Torjussen til Kryptografen.

Bitcoinveksler får endelig åpne bankkonto

Den mye omtalte bitcoinveksleren Sturle Sunde har omsider fått åpnet en bankkonto for sin bedrift Bitmynt.