Stablecoinen til WisdomTree skal være “pegget” til en kurv av aktivaklasser som gull, fiat valuta og statsobligasjoner melder Financial News of London.

WisdomTree kommer til å søke om godkjennelse for dette produktet hos Securities and Exchange Commission (SEC) . Det er enda ikke klart hvorvidt denne prosessen er satt i gang, eller om det har vært gjennomført samtaler med SEC allerede.

Flere kryptosatsninger

I forrige måned lanserte WisdomTree et børsnotert produkt som følger bitcoin prisen, en såkalt ETP (Exchange traded product). Denne ETP’en ble listet på den største aksjebørsen i Sveits, som går under navnet SIX. Det betyr at investorer kan få en direkte eksponering mot Bitcoin ved å kjøpe en “aksje” på børsen gjennom vanlige meglerkanaler.

Det er åpenbart at WisdomTree satser på kryptovaluta. I forrige uke meldte forvalteren at de hadde deltatt i en finansieringsrunde på $17.5 millioner for security token startup Securrency.

Ved å lansere en stablecoin, investere aktivt i kryptosektoren og tilby sparere et børsnotert kryptoprodukt går WisdomTree rett i strupen på konkurrentene Fidelity og BlackRock, som også har investert i ulike kryptoinitiativ det siste året.

Kryptografen nyhetsbrev