Bitcoin and Friends

Tidligere i år lanserte Bitcoin og Friends den første episoden av deres åtte del-animerte webserie om kryptovalutaen. De komiske og noen ganger krasse episodene starter da Bitcoin ble skapt i en kaotisk verden i etterdønningene av finanskrisen i 2008. Faren Satoshi forsvinner, og overlater Bitcoin til å stille spørsmål ved verden han har blitt brakt inn i. Jones, eieren av en iskrembil tar Bitcoin under vingen for å hjelpe ham med å finne faren.

Målet med showet er å utdanne pre-myntere om historien til Bitcoin, og hvorfor Bitcoin er det vårt beste håp for fremtiden. Så langt har de gitt ut tre episoder og håper på å skaffe midler til å slippe episode 4 om kort tid.

Sponset av Reasons to Use Bitcoin, Celsius Network og Loom Network, som fortsatt leter etter finansiering til å slippe episode 4.

Sjekk ut den første episoden her:

Tears of a Clown – Episode 1 | Bitcoin and Friends

Sjekk ut den andre episoden her:

Sjekk ut den tredje episoden her:

Hvis du vil donere, klikk her:

https://www.patreon.com/bitcoinandfriends/overview

Relatert innhold

Intervju med Bitcoins Norway-sjefen: “Alle pengene vil gå tilbake til kundene”

“Alle midler som Bitcoins Norge har fått inn som følge av salget skal komme kundene til gode. Bitcoins Norge kommer ikke til å sitte igjen med noen av disse midlene” – uttaler Torjussen til Kryptografen.

Bitcoinveksler får endelig åpne bankkonto

Den mye omtalte bitcoinveksleren Sturle Sunde har omsider fått åpnet en bankkonto for sin bedrift Bitmynt.