Kilde: ajay_suresh, Flickr

Samarbeid med BitPay

WeWork, selskapet som er kjent for sin innovative delingsøkonomi-løsning på kontorutleie, har begynt å godta bitcoin og andre kryptovaluta som betalingsmiddel for tjenestene. Det melder selskapet selv på sidene sine tirsdag.

WeWork har inngått en samarbeid med BitPay om det tekniske aspektet, og vil også godta Ether, stablecoinen USDC, og PAX som betalingsmiddel.

Coinbase først ut

Coinbase har blitt WeWorks første klient som betaler i kryptovaluta. Det er dog ikke kjent hvilken kryptovaluta Coinbase vil betale med.

WeWork sier videre i meldingen at selskapet også skal holde kryptovaluta i selskapsbalansen, men det fremkommer heller ikke i meldingen om det betyr alle de fire forskjellige godtatte kryptovalutaene skal føres i balansen. WeWork vil også betale sine utleiere og tredjeparts-partnere i kryptovaluta gjennom Coinbase.

“WeWork has always been at the forefront of innovative technologies, finding new ways to support our members. It only makes sense for us to expand on the optionality we provide by adding cryptocurrency as an accepted form of payment for our members,”

WeWork CEO Sandeep Mathrani.

Andre selskapet som både godtar og holder

Med nyheten har WeWork blitt det andre selskapet, etter Tesla, som aksepterer betalinger i krypto samtidig som det blir skrevet i selskapsbalansen. De mest kjente selskapene som kun holder Bitcoin og annen kryptovaluta i balansen, er MicroStrategy eller Square.

Kryptografen nyhetsbrev