Hjem  »  Partnerinnhold  »  Kryptografen er Brave-verifisert

Kryptografen er Brave-verifisert

Nicolai Qvale Fredriksen
calendar 29,mars 2021

Hva er Brave og Basic Attention Token (BAT)?

Som en ordinær bruker av de mest populære nettleserne, blir nettaktivitetene dine delt og solgt til den som byr høyest. Internettgiganter blir søkkrike, mens innholdsprodusenter og utgivere går konkurs. Hele systemet er gjennomsyret av annonsesvindel. Brave er skapt som respons til dette.

Brave er en nettleser som sikter mot å endre denne skjeve annonsemodellen. Basert på samme kildekode som Google Chrome, likner Brave rent designmessig i stor grad på nevnte Chrome. Forskjellen ligger i hovedsak i forretningsmodellen. Brave øker personvernet til forbrukeren, samtidig som man tilstreber en mer rettferdig fordeling av annonseinntekter.

Annonseinntektene -og fordelingen foregår på den måten at man selv velger hvor mange annonser man ønsker å se i timen. Jo fler annonser i timen, jo mer BAT blir du tildelt. De som ønsker å annonsere i Brave-nettleseren, må betale for annonsene i BAT. 30% av inntektene går til utvikling og drift hos Brave, mens 70% går til brukeren. Man blir betalt for oppmerksomhet til annonsene i BAT.

Når det kommer til BAT, så er det en token bygget på Ethereum-nettverket (ETH-20). BAT er native til Brave-systemet, og på grunn av at Brave krever annonsebetaling i BAT, fremstår BAT som en token med et svært aktuelt bruksområde. Brave har siden sin ICO i 2017 støtt og stadig oppgradert programvaren sin sammen med BAT-koden. Det er idag nesten 500 annonsører på Brave.

Husk at du enkelt kan kjøpe BAT og en rekke andre kryptovaluta hos Kaupang Krypto.

Ønsker du å støtte Kryptografen?

Er du, slik som undertegnede, solgt av forretningsideen til Brave, kan du nå som Kryptografen er Brave-verifisert, enkelt legge inn et automatisk månedlig bidrag til oss fra BAT-beholdningen din i nettleseren, dersom du ønsker det.

Brave jobber for å gi brukere bedre personvern og innholdsprodusenter nye inntjeningsmodeller. Dette tenker vi er midt i blinken for oss i Kryptografen og for våre lesere. Tips oss derfor gjerne om du synes vi fortjener det.

  • Disclaimer: Kaupang Krypto og Kryptografen er begge 100% eid av Arcane Crypto.
Back