»  Audio

Podcast78 artikler

Episode 94: Richard sin avslutningspodcast

Richard Paulsen
01, jul 2021

I denne episoden får du en markedsdiskusjon, oppdatering på miningprosjektet og ETP produktet til Arcane, samt et lite tilbakeblikk på de første episodene.

Episode 93: Sebastian Lykke i Enter.art

Richard Paulsen
27, jun 2021

Enter.art knytter kunstnere direkte til kunstkjøpere via NFT produkter og en innovativ markedsplass. Token (NFTART) som brukes i kunstransaksjonene har en ekstrem deflatorisk funksjon, der 5% av hver transaksjon brennes. Lykke forklarer i denne episoden hvorfor de har valgt denne modellen og hva han tror om NFT markedet generelt.

Episode 88: Idar Vollvik Lanserer Gedditcoin

Richard Paulsen
29, apr 2021

Idar Vollvik har over 100k brukere på Gedditplattformen, og lanserer nå en egen kryptovaluta for å skape kundelojalitet og høyere deltagelse. Hvordan skal dette praktisk talt gjennomføres? Hva sier lovverket i Norge?

Episode 87: Robert Næss og Torbjørn Bull Jenssen Diskuterer Bitcoin

Kryptografen
25, apr 2021

Robert Næss er investeringsdirektør og forvalter av Nordeas stabile globale aksjefond. Næss har vært blant de tydeligste bitcoin-kritikerne i den offentlige diskursen i Norge. I denne episoden av Kryptografen møtes Robert og Torbjørn for å diskutere bitcoins fordeler og ulemper.

Episode 86: Bendik Schei om Kryptomarkedet

Richard Paulsen
22, apr 2021

Etter en volatil periode for de mest populære kryptovalutaene, er det naturlig å høre fra Head of Research i Arcane Crypto, Bendik Schei. Samtalemnene er samarbeid med BlockFi, børsvolum, Bitcoin, Ethereum, ETH 2.0 og PancakeSwap.

Episode 85 – Morten Søberg fra Sparebank 1 om NFT

Kryptografen
15, apr 2021

Morten Søberg er sjef for samfunnskontakt i Sparebank 1 og personen som hadde ideen til Svalbard Pengar, non-fungible tokens basert på gamle penger fra gruvedrift. Hvorfor satser Sparebank 1 på NFT’er? Hva er det som gjør at Svalbard Pengar får internasjonal oppmerksomhet?