ChainGPT stuper + Bitbot sitt presale skyter i været og investorer satser stort på AI-krypto

Kryptoinvestorene har vært i himmelen de siste ukene, og markedet har nådd nye høyder med Bitcoin i spissen.

Kryptografen
Oppdatert 28,mars 2024

Kryptoinvestorene har vært i himmelen de siste ukene, og markedet har nådd nye høyder med Bitcoin i spissen. Etter den vellykkede adopsjonen av Bitcoin-ETF-er og Bitcoin som overgikk sin tidligere toppnotering og brøt seg gjennom $ 70.000-barrieren for første gang, venter andre mynter på effekten av den forestående Bitcoin-halveringen.

Rikdommen har imidlertid ikke blitt jevnt fordelt. For eksempel falt ChainGPT-prisen fra $ 0.55 den 12. mars til $ 0.39 i skrivende stund, et fall på 29 % på en uke. I mellomtiden fortsetter presale av Bitbot å stige og bryter $ 1.3m-barrieren i takt med at kryptoinvestorer blir fascinert av denne AI-krypto-trading-boten. Her er forklaringen.

Kryptovaluta er risikable og spekulative produkter. Investeringer i dem innebærer vesentlig risiko for tap. Ikke invester mer enn du har råd til å tape. 18 års aldersgrense. Innholdet i artikkelen er ikke investeringsråd og reflekterer ikke Kryptografens redaksjonelle syn.

Telegram trading-boter: Det neste vekstmarkedet?

Telegram trading-boter, som Unibot og Banana Gun, har tatt grep i markedet ved å få en samlet markedsverdi på godt over $1 milliard i forkant av Bitcoin-halveringen. Med avanserte trading-funksjoner tilbyr disse trading-botene direkte tilgang til DEX-er via den nettbaserte kommunikasjonsgiganten Telegram. Dermed har kryptoinvestorer fått en helt ny måte å handle og maksimere avkastningen på.

Siden den første trading-boten gjorde sitt inntog på kryptoscenen, har over 1 million brukere benyttet seg av boter, med et samlet trading-volum på over $ 13 milliarder i løpet av den totale levetiden. Begge tallene forventes å vokse enormt i 2024, og Bitbot er på vei inn i en sektor med stort vekstpotensial, og kun noen få store aktører. 

For å dra full nytte av dette vil Bitbot utnytte det fornyede fokuset på cybersikkerhet ved å tilby kryptoinvestorer tilgang til AI-krypto trading-funksjoner beskyttet av verdens første ikke-depotbaserte lommebokløsning for Telegram trading-boter. 

Etter at Unibot mistet 40 % av verdivurderingen etter et hack som førte til at $560.000 av brukernes midler gikk tapt, og Banana Gun falt med 90 % etter at det ble oppdaget en feil i kontrakten, har Bitbot sett et tydelig gap i markedet som den kan utnytte. Å fylle dette gapet betyr at Bitbot er klar til å bli en stor fisk i en liten, men raskt ekspanderende dam. 

Hvorfor er investorene så begeistret for Bitbot?

Den banebrytende sikkerhetsløsningen er bare en del av historien. Bitbot har i stor grad benyttet seg av den uvurderlige erfaringen til tidligere Wall Street-tradere i utviklingsteamet. Brukerne har full kontroll over eiendelene sine helt til transaksjonene er fullført, samtidig som de kan handle trygt, vel vitende om at anti-MEV-bot-tiltak og anti-teppetrekk-mekanismer er på plass.

Dette betyr at de kan konsentrere seg helt og holdent om de enestående trading-funksjonene som gir kryptoinvestorer og -tradere en betydelig fordel. Sniping-funksjonen gjør det for eksempel mulig å automatisere for lav kjøpspris og høy salgspris for maksimal fortjeneste. Denne satsingen på banebrytende AI-kryptofunksjoner vil sannsynligvis føre til at Bitbot kan dra nytte av den økte tilliten investorer har til AI-løsninger og øke verdien av BITBOT-mynten.

I mellomtiden kan eiere av BITBOT-token tjene passive inntekter gjennom plattformens ordning for inntektsdeling, der mynteiere deler 50 % av alle trading-avgifter. I tillegg tilbyr en verveordning en livslang andel på 15 % av transaksjonsgebyrene for Bitbot-brukere som verver nybegynnere til plattformen. Dette gir eierne av BITBOT mulighet til å tjene penger på både kort og lang sikt.

Hva er ChainGPT?

ChainGPT ble lansert i juni 2023 med en innovativ, no-code-løsning som gjør det mulig for brukerne å utnytte kraften i smarte kontrakter på en demokratisk måte. Dermed kan brukerne utnytte blokkjedens potensial uten å trenge teknisk kunnskap.

ChainGPT forenkler blant annet programmeringen av smarte kontrakter for autonom analyse av kryptomarkeder, noe som sparer kryptoinvestorer for tid og krefter når de skal vurdere potensialet i sine trading-avtaler.

ChainGPT prisprognose 2024

ChainGPT-prisen var $ 0.008 da den ble lansert i juni 2023, til massiv begeistring. Siden den gang har ChainGPT-prisen vært på en reise og opplevd gevinster før den falt i 3. kvartal 2023.

I løpet av de første månedene av 2023 har ChainGPT ridd på toppen av bølgen med fornyet kraft og levert mer enn 5000 % avkastning til investorer som investerte fra dag én, i skrivende stund har den imidlertid falt tilbake med mer enn 20 %.

Analytikere venter på å se om dette er symptomatisk for en mer generell nedgang i ChainGPT-kursen. Prognosene for 2024 er likevel fortsatt konservative, og det spås at ChainGPT-kursen kan nå en topp på rundt $ 0.60 i år.

Bitbot prisprognose 2024

I mellomtiden kan ikke de samme analytikerne skjule sin begeistring for prisutsiktene for Bitbot i 2024.

Med tanke på ytelsen til andre Telegram trading-bot-mynter til tross for de høyprofilerte sikkerhetsbruddene, er forventningene til Bitbot i år optimistiske. For eksempel handles Banana Gun nå til rundt $ 30, opp mer enn 200 % fra lanseringsprisen på $ 9.93 for seks måneder siden, og har en markedsverdi på $ 80 millioner, mer enn det dobbelte av verdien i forrige måned.

På samme måte handles Unibot i skrivende stund til rundt $ 30, opp rundt 70 % fra lanseringskursen på $ 17.56 i juni 2023. Med en markedsverdi på $30 millioner illustrerer dette hvilken utvikling Bitbots kryptoinvestorer i en tidlig fase kan forvente av det overlegne produktet.

Når man tar hensyn til at Bitbot direkte løser de åpenbare sikkerhetsfeilene som har knust investorenes tillit til konkurrentene, pluss det faktum at Unibot og Banana Gun til og med har klart 200x og 60x gevinst fra den tidlige presale-prisen til toppnoteringer, kan BITBOT-tokenet enkelt øke 50x i år.

Kombiner dette med 49.25% gevinstene som tilbys alle som investerer i Bitbot sitt presale i dag, og det er lett å se hvorfor investorer strømmer til et slik presale.

ChainGPT kontra Bitbot: Hvilken plattform bør kryptoinvestorene velge?

Telegram trading-bot-markedssektoren ser ut til å være på vei mot eksplosiv vekst, og Bitbot er på det perfekte stedet for å høste fruktene.

Med en ChainGPT-pris som stagnerer, er det nå på tide for kloke kryptoinvestorer å få tak i BITBOT presale-tokens, priset til bare $ 0.0134 i fase 7 av den raskt selgende ICO-en, så lenge beholdningen rekker.Hvis du vil vite mer og kjøpe BITBOT-tokens, kan du besøke den offisielle nettsiden.

Back