Eier du Solana? Norsk selskap gir deg avkastning ved å stake SOL

Med Valhall validatoren drar du nytte av stabile rammevilkår og faste utbetalinger.

Invester nytt og smart i 2022

Aksjehandel og annen investering har blitt utrolig populært den siste tiden, og mange nordmenn har også kastet seg på trenden.

Ukesrapporten i samarbeid med IG Markets

Her kan dere lese ukesrapporten som Arcane lager i felleskap med IG Markets

Kryptografen er Brave-verifisert

Brave jobber mot å gi brukere bedre personvern og innholdsprodusenter nye inntjeningsmodeller. Men hva er egentlig Brave og BAT? Vi tar deg gjennom systemet og fordelene ved bruk.

Kan Cardano overta rollen til Ethereum?

Har den fremtidige vinneren i kryptomarkedet begrenset antall tokens, proof-of-stake og skalering?

Ukesrapporten – IG Markets

Det er ikke urealistisk at både fornybar energi og oljesektoren vil få en god start på 2021, drevet at økt global etterspørsel.

Augur – prediksjonsmarkedet

Ønsker du å vedde på politiske valg, økonomiske tall, idrett eller andre hendelser, kan du gjøre det gjennom en smartkontrakt.

Blir Polkadot større enn Ethereum?

Ethererum har fått flere utfordrere det siste året. Store desentraliserte blokkjeder med smartkontrakt funksjonalitet vil utfordre hegemoniet til Vitalik Butherin og Ethereum Foundation.

De største kryptovalutaene

På Kaupang Krypto kan du handle de aller mest populære kryptovalutaene i verden, med norske kroner. Her er en praktisk oversikt over hva de ulike kryptovalutaene kan gjøre.

Slik leverer du riktig skatt på din kryptoaktivitet

30. April er det frist for å levere selvangivelse, og der bør du oppgi alle dine kryptotransaksjoner. Denne tjenesten hjelper deg i mål.