Hvordan investere i kryptovaluta

Slik kan du investere i kryptovaluta på en trygg og enkel måte. Se alternativene som finnes for deg som investor.

Slik kan du spare i kryptovaluta med høy rente

Vi tok en nærmere titt på de største tjenestene for kryptosparing. Slik kan du få en rente over 7 prosent ved å låne ut kryptovaluta.

Bygg din egen Bitcoin-node på FEM minutter

Bygg din egen #Bitcoin-node på FEM minutter! Vi starter kampanje for å nå 1000 nye Bitcoin-noder i Norge – #nodenor. Se hvor enkelt det er!

Tether (USDT) – Hva du bør vite

Utgiveren av verdens største og mest kjente stablecoin, USDT, er Tether. Vi forklarer begrepet stablecoins, og snakker litt om hvorfor det er nyttig.

Hva er bitcoin mining?

Bitcoin har de siste ukene etablert nye toppnoteringer nærmest på daglig basis. Da kan det være nyttig å opprettholde bakkekontakten, og repetere (eller lære) hva som menes med grunnleggende begreper.

Bitcoin – fenomenet som bare så vidt har begynt

De som tror Bitcoin er en hype, som snart vil gå over, vil få seg en overraskelse. Det er bare å sette seg ned og lære hvordan dette fungerer først som sist.

Så raskt kan du komme i gang med lightning

Det har lenge kun vært tekniske eksperter som har kunnet bruke lightning, men dette er i ferd med å endres. Nye apper og tjenester gjør nå at også vanlig teknisk kompetente personer kan prøve ut den nye teknologien.

Lightning-nettverket forklart på 5 minutter

En forenklet forklaring av Lightning-nettverket, som er bygget oppå Bitcoin. Videoen er fra desember 2017, så den har ikke fått med seg at Lightning-nettverket gikk live ved starten av 2018 og har vokst veldig raskt.