ECB anser BTC som «nullverdi» –  Norske investorer snur seg mot Bitbot sitt presale

Kryptomarkedet ser en betydelig oppblomstring, med investorer som leter etter undervurderte aktiva.

Kryptografen
Oppdatert 21,mars 2024

Bitcoin sin verdi har på imponerende vis har steget til over $ 72.000. Dette gjenspeiler markedssentimentet i «Extreme Greed»-delen i henhold til Coinmarketcaps Fear & Greed Index. Samtidig har ECB også helt bensin på bålet ved å gå ut mot BTC sin prisprognose, og si at den nylige godkjenningen av spot BTC ETF-er ikke endrer deres oppfatning.

Med BTC sin prisprognose for 2024, som øker optimismen i markedet, har likevel markedet skiftet søkelyset mot presale. Mange eksperter erklærer dette presalet som den nye interessante sonen for kresne kryptoinvestorer på jakt etter stor avkastning. Blant disse har Telegram-trading-boten ved navn Bitbot skilt seg ut, og fanget interessen til krypto-fellesskapet.

Hvorfor får Bitbot så mye oppmerksomhet fra investorene?

I en tid der det er mer utfordrende enn noen gang å identifisere den neste store kryptomuligheten, har Bitbot skilt seg ut. Med sin ICO som er vitne til voldsom aktivitet, har Bitbot allerede fått inn et utrolig beløp på $ 1,1m. Dette understreker fremgangen som et av årets mest etterlengtede krypto-presale, som nå er i fase 6.

Tusenvis av investorer trekkes til potensialet for å riste opp i Telegram sitt trading-bot-landskap, da den tilbyr den sikreste løsningen på markedet og posisjonerer seg foran konkurrenter som Unibot og Banana Gun – tidligere utsatt for vel publiserte cyberangrep.

Bitbot er forpliktet til å forbedre trading-opplevelsen samtidig som sikkerheten prioriteres. I motsetning til sine forgjengere, introduserer Bitbot en nyskapende sikkerhetsløsning uten krav om depot i samarbeid med KnightSafe. Dette sikrer at tradere beholder full kontroll over sine eiendeler inntil transaksjonene er ferdigstilt. Denne tilnærmingen, kombinert med avansert beskyttelse mot vanlige trusler som MEV-angrep og teppetrekk, gir et sterkt argument for Bitbot sin overlegenhet på et felt der sikkerheten ofte tar plass i baksetet.

Interessen rundt Bitbot økes ytterligere av det proaktive engasjementet med fellesskapet gjennom en tidlig produktdemo, et sjeldent trekk i krypto-presale. Denne demonstrasjonen av åpenhet og tillit til tilbudet deres har forårsaket en bølge av investeringer, som signaliserer en sterk tro på Bitbot sitt verdiforslag.

Alle disse revolusjonerende grepene gir Bitbot gode forutsetninger til å dominere i et marked som ser svært undervurdert ut, men likevel er fullt av potensial. Med en markedsverdi på godt over $ 1 milliard, og med bare noen få store aktører, bør Bitbot med sine avanserte sikkerhetsfunksjoner kunne ta en stor del av kaka mens de ønsker tusenvis av nye brukere velkommen. Dette lover godt for alle BITBOT token-eiere.

Bitbot drar nytte av AI-boomen

Bitbot sin bruk av kunstig intelligens er en annen nøkkelfaktor som bidrar til den forventede suksessen. AI gir en stor mulighet for de prosjektene som er i stand til å ta den i bruk raskt, både som et resultat av den enorme fordelen AI kan gi og som et resultat av den enorme markedshypen for AI akkurat nå. Noe som sannsynligvis vil være til fordel for BITBOT-tokenprisen.

Bitbot utnytter AI ikke bare for den eksklusive Alpha List, der brukere får tidlig tilgang til lovende tokens ved å bruke AI-analyse for å oppdage on-chain signaler, men også bruken av AI med den automatiserte Snipe the Trade-funksjonen, som utfører strategier som kjøper lavt og selger høyt.

Noen saftige tilleggsfunksjoner for investorer på jakt etter ytterligere avkastning

Bitbot sin grunnleggende sikkerhet og AI-kraft er kombinert med ytterligere økonomiske fordeler. BITBOT-token-eiere har rett til en daglig andel på 50 % av trading-gebyrene som genereres på plattformen. Et attraktivt henvisningsprogram tilbyr 15 % av transaksjonsgebyret for livet til henviseren.  Disse tilbyr både korte og langsiktige gevinster for BITBOT-token-eiere ved å styrke Bitbot-fellesskapet og levere raske inntekter.

Prispotensialet til Bitbot sitt presale 

Bitbot skiller seg ikke bare ut for sine eksepsjonelle sikkerhetstiltak og sofistikerte trading-verktøy, men også for sin sterke nettbaserte fellesskapsstøtte. Med over 90.000 følgere på Twitter og 20.000 abonnenter på Telegram-kanalen sin, kan Bitbot raskt bli den ledende Telegram trading-boten.

Analytikere som ser nærmere på Bitbot sitt potensial for prisvekst, ser på ytelsen til lignende plattformer, som Unibot og Banana Gun, for å hjelpe til med å forutsi hvor stor Bitbot sin avkastning sannsynligvis vil bli. For eksempel har Unibot, som ble introdusert i juni 2023 til $ 17,56, sett at prisen nå er mer enn doblet til rundt $ 36, og Banana Gun har sett verdien nesten tredobles fra lanseringsprisen for seks måneder siden, og handles for øyeblikket til omtrent $ 36.

Disse plattformene har oppnådd bemerkelsesverdig vekst fra presale-prisene, og gir avkastning så høy som svimlende 200x (Unibot). Dette til tross for utfordringer som sikkerhetsbrudd og påstander om svindel. Dette understreker det sterke markedspotensialet for investorer som er kunnskapsrike nok til å sikre BITBOT-tokenene sine til den svært rabatterte prisen på bare $ 0,0128, som nå er tilgjengelig i presale. Med sin avanserte sikkerhet som en hjørnestein er Bitbot godt posisjonert til å gjenta, eller til og med overgå, disse suksesshistoriene, og produsere stor avkastning for tidlige investorer.

Bli med på trading-revolusjonen med Bitbot sin ICO

Ved å kombinere innovative sikkerhetsfunksjoner med banebrytende verktøy for krypto-trading og en solid BTC-prisprognose for de neste månedene, er Bitbot en sterk ICO-investering som er klar til å entre oksemarkedet på et perfekt tidspunkt.

Etter hvert som presale går videre til de neste stadiene, og med mynter som tilbys til en utrolig pris på bare $ 0,0128, vil en investering som gjøres i dag øke med 56,25 % i presale alene. Nå er det ideelle øyeblikket for investorer til å ta fatt på en transformativ krypto trading-reise med Bitbot, enten ECB liker det eller ikke.

For å finne ut mer og kjøpe BITBOT-tokens, besøk den offisielle nettsiden.

Back