Investorer fra Norge investerer i Bitbot sitt ICO-presale – Kan den gå 100x?

Siste om BitBot sitt ICO Presale - Hva du bør vite.

Kryptografen
Oppdatert 07,mars 2024

Bitbot sin lansering av ICO-presale 2024 har tiltrukket seg betydelig oppmerksomhet fra kryptoinvestorer i Norge – dette etter å ha fått inn bemerkelsesverdige 841 tusen dollar så langt.

Bitbot innleder et nytt paradigme i den raskt voksende $ 600 millioners Telegram trading-bot-sektoren. Dette gjør den ved å introdusere den første trading-boten uten krav om depot med institusjonsmessig sikkerhet.

Kryptovaluta er risikable og spekulative produkter. Investeringer i dem innebærer vesentlig risiko for tap. Ikke invester mer enn du har råd til å tape. 18 års aldersgrense. Innholdet i artikkelen er ikke investeringsråd og reflekterer ikke Kryptografens redaksjonelle syn.

Dette helt nye unike verktøyet plasserer Bitbot i en egen liga i et marked den er klar til å dominere. Les videre for å finne ut hvorfor investorer er optimistiske med tanke på Bitbot sine utsikter i 2024.

Bitbot innleder et nytt paradigme for Telegram trading-bots

Telegram trading-bot-markedet er en av de mest lovende nye sektorene innen den spirende kryptoindustrien. Ifølge Dune Analytics har et handelsvolum på over $ 8 milliarder gått gjennom disse applikasjonene, og dette tallet forventes bare å stige i årene som kommer.

Men som de fleste nye næringer vil det være voksesmerter. Noen av de fremste protokollene i sektoren har vært gjenstand for høyprofilerte sikkerhetsbrudd. Banana Gun og Unibot har for eksempel vært utsatt for henholdsvis svindel og hack, til tross for deres ledende posisjoner i markedet. Dette er noe som tydelig fremhever behovet for en løsning som Bitbot kommer med.

Hele Bitbot sitt verdiforslag ligger i å være den første Telegram trading bot-løsningen uten krav om depot. Dette sikrer at brukerne til enhver tid beholder full kontroll over eiendelene sine, og minimerer eksponeringen for problemer innen cybersikkerhet.

Utover det gir Bitbot brukerne en enestående fordel i markedet med sine anti-svindel-funksjoner og anti-MEV (Maximum Extractable Value)-boter. Disse funksjonene er utviklet for å beskytte brukere mot skruppelløse, svindelprosjektskapere som lar investorer ha verdiløse eiendeler, og ondsinnede boter som krever falske transaksjonskostnader for økonomisk profitt.

Hvilke andre funksjoner tilbyr Bitbot til brukere i Norge?

Bitbot forbedrer betraktelig  trading-opplevelsen for krypto-tradere i Norge gjennom sitt brukersentrerte design og avanserte funksjoner. Med opptil tre gratis lommebøker tilbyr plattformen et tilgjengelig og intuitivt brukergrensesnitt, som forenkler navigeringen av kryptomarkedene for både nybegynnere og erfarne tradere.

En annen briljant funksjon Bitbot bringer, er et verktøy for å oppdage undervurderte perler i markedet. Ved å bruke AI gis brukerne «alfa» om potensielle kjøps- og salgsmuligheter med optimale fortjenestemarginer. Bitbot har også en sosial trading-funksjon som brukere kan utnytte for å gjenskape handelen til topprangerte tradere, slik at de kan lære og bruke strategier fra de beste i bransjen med bare noen få klikk.

Med Bitbot sitt henvisningsprogram blir brukere belønnet med en livstidsprovisjon på 15 % på trading-gebyrer for hver vellykkede henvisning. Bortsett fra å tjene en del av inntekten fra plattformens trading-avgifter, vil BITBOT-tokeneiere også få tilgang til eksklusive airdrops.

Hvor høyt kan Bitbot gå i 2024? 

Bitbot er den første og eneste Telegram trading-boten uten krav om depot, og er banebrytende i bransjen. Bitbot har inngått et samarbeid med KnightSafe, leverandøren av digitale eiendeler, for å bringe et sikkerhetsnivå som aldri før har vært sett i markedet. Slik kan brukere handle uten å gi direkte tilgang til sine eiendeler før handelen er ferdigstilt.

Dette gir Bitbot et enormt potensial til å dominere markedet og levere enorm avkastning for potensielle investorer under et lovprist CO-presale. Bare forestill deg at hvis andre AI-krypto Telegram trading-boter som Banana Gun og Unibot kan gi to- og trippelsifret avkastning – med sine alvorlige sikkerhetsproblemer – bare forestill deg potensialet som en Telegram trading-bot med FAKTISK sikkerhet har.

Bitbot blåser dem rett og slett ut på sidelinjen med sitt potensial til å fange en betydelig del av et $ 600+ millioners-marked. Det kan føre til alt fra 20x til 100x avkastning når neste oksemarked topper seg i 2025.

Avsluttende ord om Bitbot

Etterhvert som plattformen nærmer seg slutten av ICO-presale på trinn 4, representerer Bitbots nåværende pris på $0,0116 en ideell inngangsmulighet til et AI-kryptoprosjekt som er i forkant av bransjen sin. Så, potensielle investorer, ikke vent for lenge – med token-priser som er på vei til å stige på alle trinn av Bitbot sitt ICO-presale, var den beste tiden å bli med gårsdagen.

For å lære mer og kjøpe BITBOT-tokens, besøk den offisielle nettsiden.

Back