Investorer fra Norge ser til Bitbot etter produktdemo-nyheter

BitBot får økt oppmerksomhet i kryptoverdenen.

Kryptografen
Oppdatert 14,mars 2024

2024 har vist seg å være et utrolig år for kryptoinvestorer. Etter hvert som kryptomarkedet hetes opp og prisene stiger over hele linja, så blir billige og undervurderte perler vanskeligere å få tak i. Presale er i søkelyset, ettersom det å komme inn tidlig kan bety betydelig høyere avkastning enn å slutte seg til sent når tokenet allerede er tilgjengelig for offentlig handel.

Bitbot er en klar vinner, og har alle ingrediensene tilen sterk investering. Den er allerede anerkjent som en av de beste krypto-ICO-ene i 2024 så langt, og Bitbot har fått inn $ 950k mens investorer fra Norge hopper ombord.

Kryptovaluta er risikable og spekulative produkter. Investeringer i dem innebærer vesentlig risiko for tap. Ikke invester mer enn du har råd til å tape. 18 års aldersgrense. Innholdet i artikkelen er ikke investeringsråd og reflekterer ikke Kryptografens redaksjonelle syn.

Bitbot sine produktdemo-nyheter trekker tusenvis av nye investorer

Bitbot kunngjorde nylig nyheten om en produktdemo designet for å fremheve den generøse pakken med funksjoner som overgår konkurrenter som Unibot og Banana Gun. Dette har kommet som en overraskelse da det er sjelden å se produktdemoer under presale. Det åpenbare engasjementet fra BitBot sitt team har oppmuntret til fornyet investering i presale fra kunnskapsrike investorer som kan se en seriøs investeringsmulighet når den byr seg.

Bitbot bruker en «ikke nøklene dine, ikke din krypto»-tilnærming til brukersikkerhet, og sikrer at tradere beholder fullstendig forvaring og kontroll over eiendelene sine inntil handel er utført. Kombinert med banebrytende anti-MEV-tiltak for å beskytte mot ondsinnede MEV-boter og tiltak mot svindel for å forhindre fiaskoer som den som rammet Banana Gun, kan Bitbot-brukere handle trygt, vel vitende om at eiendelene deres er fullstendig beskyttet.

Et høyt nivå medsikkerhet er akkurat det Telegram-trading-sektoren trenger, og hvis Bitbot får til dette, kan token-eiere se ekstremt imponerende avkastning etterhvert som Bitbot stjeler markedsandeler fra konkurrentene.

Bitbot sin tilnærming til sikkerhet kan innebære fullstendig dominans over markedet innen 2025

Dex Trading Bot markedet er modent for plukking. Det enorme potensialet har blitt dempet av de nåværende deltakerne, og det faktum at det er så enormt undervurdert betyr at Bitbot kommer inn på det perfekte tidspunktet. Sektoren ser for øyeblikket på en andel verdt over $ 66M per dag, noe som selvfølgelig betyr trading-gebyrer for leverandørene. Maestro alene kunngjorde nettopp at de hadde passert $ 4B totalt volum – noe som virkelig legger til rette for den nye aktøren Bitbot.

For de som investerer i et produkt som Bitbot, som tilbyr alt av fordeler, men med et rammeverk uten krav om depot (Bitbot tilbyr en sikker trading-løsning for Telegram-brukere) betyr dette potensialet sjansen for dobbel profitt.

For det første vil token-eiere motta 50 % av produktets daglige trading-avgifter, og for det andre kan den faktiske prisstigningen på tokenet være astronomisk. Selv de prosjektene som har hatt en rekke feil har fortsatt sett tidlige investorer bli belønnet med solid avkastning. Bare se på Banana Bot her, som har en flott 6x avkastning for de som har eid tokens de siste 6 månedene.

Hvor høyt kan Bitbot gå?

Bitbot vekker allerede seriøs interesse fra fellesskapet, med nesten 100.000 følgere på X og 16.000 på Telegram-kanalen.

Når vi ser på den nylige ytelsen til Unibot og Banana Gun, gir disse to plattformene, selv med publiserte nylige sikkerhetsbrudd, en overbevisende pekepinn for potensielle investorer. For eksempel handles Unibot, som kom på markedet i juni 2023 til $ 17,56, for øyeblikket for $ 65,80 per token, en økning på over 268 %. Banana Gun er omtrent det samme; i september 2023 ble den handlet for $ 9,93 og handles for øyeblikket for $ 32,20, en økning på nesten 200 %. Tatt i betraktning den lovende økningen selv med sikkerhetsproblemer, er det tydelig å se hvordan Bitbot sine overlegne sikkerhetsløsninger og overordnede verktøy kan sende den til topps.

De som investerer i dag for $ 0,0122 kan se en mulig avkastning på 63,93% når Bitbot-presale avsluttes, og gitt tallene nevnt ovenfor for Unibot og Banana Gun, har investeringen deres et godt potensial på det åpne markedet. Spesielt rett før oksemarkedet, som sannsynligvis kommer i løpet av de neste 12 månedene.

Bitbot er en av årets beste krypto-ICO-er

Bitbot ser ut til å bli en ny kraft med sin banebrytende tilnærming til sikkerhet i trading-bot-sektoren. Kombinert med topp moderne trading-funksjoner og en forpliktelse til å beskytte mot svindel ved å utelåse utviklere i en periode på minimum 12 måneder, er dette utvilsomt en av de beste krypto-ICO-ene i 2024 for trading-fellesskapet og investorer som ønsker å realisere god avkastning.

Dette krypto-presale selges ut raskt og er nå i fase 5, med mynter priset til bare $ 0,0122. Det betyr at tiden er inne for investorer fra Norge å skaffe seg BITBOT-tokenene sine i dag – og bli med i Telegram trading-revolusjon nå.

For å lære mer og kjøpe BITBOT-tokens, besøk den offisielle nettsiden.

Back