Den raskest voksende kryptoen i 2024: Bitbot sitt presale er på vei til å utkonkurrere SHIB sin storslåtte satsning

Shiba Inu (SHIB) kom nylig med en betydelig oppdatering som sendte bølger gjennom markedet og fascinerte krypto-fellesskapet.

Kryptografen
Oppdatert 04,april 2024

Til tross for et lite tilbakeslag steg SHIB-verdien med hele 243.83 % på bare en uke, noe som tyder på en massiv økning i verdivurderingen på lang sikt. Denne utviklingen illustrerer potensialet for eksplosiv vekst i kryptomarkedet og baner vei for Bitbot – en fremadstormende kryptovaluta som er klar til å erobre oppmerksomheten i markedet.

Kryptovaluta er risikable og spekulative produkter. Investeringer i dem innebærer vesentlig risiko for tap. Ikke invester mer enn du har råd til å tape. 18 års aldersgrense. Innholdet i artikkelen er ikke investeringsråd og reflekterer ikke Kryptografens redaksjonelle syn.

Bitbot, som er Telegram sin første trading-bot uten krav om depot, er i ferd med å finne sin egen nisje, og har allerede fått inn 1,8 millioner dollar på bare 11 uker. Er tiden knapp for investorer som ønsker å sikre seg de gjenværende 41.84% gevinstene før presale av markedets raskest voksende krypto avsluttes.

Det eksplosjonsartede markedet for Telegram trading-boter

Markedet for Telegram krypto-trading-boter opplever en fenomenal ekspansjon, og verdien har steget til en svimlende markedsverdi på over $ 1 milliard. Denne sektoren har oppnådd et imponerende handelsvolum på over $ 8. 5 milliarder, drevet av den aktive deltakelsen til mer enn 750.000 brukere som er engasjert i omtrent en halv million handelstransaksjoner daglig. 

Plattformer som Banana Gun og Unibot leder an i dette travle markedet. Begge plattformene har et høyt handelsvolum – Banana Gun oversteg et daglig handelsvolum på $ 16 millioner per dag – og en stor brukerbase. De har imidlertid hatt en utfordrende reise som en raskt voksende kryptovaluta. 

Til tross for rask vekst og betydelige markedsverdier – med en omsetning på rundt $ 85 millioner for Banana Gun og $ 22 millioner for Unibot – har fremgangen vært preget av betydelige sikkerhetsbrudd. I oktober 2023 mistet Unibot over $ 560.000 i brukermidler på grunn av et sikkerhetsbrudd. På samme måte falt Banana Guns verdi med over 90 % etter anklager om svindel, noe som senere ble tilskrevet en feil i kontrakten.

Nødvendigheten av en sikker, pålitelig og brukerfokusert krypto-trading-bot har aldri vært mer åpenbar enn nå.

Bitbot gjør sitt inntog

Bitbot skiller seg ut som en revolusjonerende trading-bot ved å etablere et strategisk partnerskap med KnightSafe, ledende innen cybersikkerhet, noe som gir uovertruffen beskyttelse av eiendeler i forkant av all virksomhet. Bitbot legger vekt på en handelsfilosofi uten krav om depot, og som er oppsummert med «Ikke nøklene dine, ikke myntene dine». Den sørger for at brukerne beholder full kontroll over midlene sine helt til handelen er utført, som forklart i denne Medium-bloggen. 

Dette initiativet understøttes av banebrytende sikkerhetstiltak, inkludert avanserte anti-MEV-taktikker (Maximum Extractable Value) for å hindre rovhandel og omfattende strategier for å redusere risikoen for at prosjektet mislykkes. Slike proaktive tiltak tar tak i sikkerhetsbrister som man har sett hos konkurrenter som Banana Gun og Unibot, og markerer et stort fremskritt innen tradingbot-sikkerhet. 

Bitbot har en 12-måneders opptjeningsplan for utviklingsteamets tokens, noe som viser at selskapet er forpliktet til å investere i plattformens fortsatte vekst og stabilitet.

Mer enn bare sikkerhet

Bitbot går ut over banebrytende sikkerhet ved å ta i bruk kunstig intelligens for å avdekke undervurderte perler og fremheve de beste presale-mulighetene, noe som gir viktig innsikt i strategiske investeringsbeslutninger. I tillegg til å forbedre brukeropplevelsen tilbyr Bitbot automatisk handel for å utføre optimale kjøps- og salgsprosesser og en funksjon for sosial handel som gjør det mulig for brukerne å etterligne grepene til erfarne tradere, noe som forenkler læringskurven for ferske tradere. 

Bitbot har også innført et henvisningsprogram som gir 15 % i livstidskommisjon på trading-avgifter fra anbefalinger, og en generøs modell for inntektsdeling som fordeler 50 % av de daglige trading-avgiftene til token-eierne. Denne doble motivasjonsstrukturen fremmer engasjementet i fellesskapet og knytter Bitbot sin suksess til konkrete fordeler for investorene.

Den raskest voksende kryptovalutaen Bitbot er klar for dominans i et optimistisk kryptomarked 

Kryptolandskapet summer av forventning rundt begivenheter som Bitcoins halvering, med en ny toppnotering på over $ 73.000 og den potensielle godkjenningen av ETF-er for Ethereum, er Bitbot sin lansering perfekt timet. Den indikerer et avgjørende øyeblikk som kan sammenlignes med spenningen rundt Shiba Inus store teaser.

Med et raskt voksende fellesskap på over 100.000 følgere på X og 20.000 på Telegram, fanger Bitbot markedets oppmerksomhet. 

Til tross for utfordringer med sikkerheten fortsetter store aktører som Banana Gun og Unibot å være høyt verdivurdert. Banana Gun opplevde en økning på +200 % fra den tidlige presale-prisen før den siste nedgangen i markedet. Unibot handles til $ 23, over 65 % over den opprinnelige lanseringsprisen, noe som belønner tidlige investorer med betydelig avkastning. 

Ved å utnytte AI-verktøy i et marked som er verdsatt til over $ 40 milliarder, er Bitbot i posisjon til å utnytte den raskt voksende AI-sektoren. 

Med sin overlegne teknologi og sikkerhetsfunksjoner ligger Bitbot an til å bli den raskest voksende kryptovalutaen i tradingbot-sfæren. Den kan potensielt oppnå x50 til x100 i fortjeneste og bli den ledende trading-boten på Telegram.

Bitbot er på vei til å overgå SHIB sin markeds-tease med et fantastisk resultat i presale

Mens vi er vitne til at Shiba Inus markeds-tease vekker betydelig begeistring med en økning på 243.83 %, gjør den fremadstormende kryptoen Bitbot seg klar til å bli med på oppturen og potensielt overgå den. Med det fenomenale presale som har fått inn 1,8 millioner dollar på bare 11 uker, er etterspørselen etter Bitbot unektelig stor. Investorer som ønsker å høste fordelene før presale-salget avsluttes, kjemper mot tiden og er ivrige etter å ta del i det som kan bli den raskest voksende kryptoen i 2024.

Hvis du vil vite mer og kjøpe BITBOT-tokens, besøk den offisielle nettsiden.

Back