Varsel om halvering: Investorer fra Norge favoriserer Bitbot som det beste valget blant kryptovalutaer

Halveringen av Bitcoin er den neste store milepælen i kryptovalutamarkedet, og prisutviklingen begynner å sette fart.

Kryptografen
Oppdatert 11,april 2024

Nå som Bitcoin har nådd nye toppnoteringer og for første gang passert $ 73 000, finkjemmer investorer fra Norge markedet for å finne den beste kryptovalutaen som kan gi stor avkastning i 2024.

En ny aktør, Bitbot, vekker allerede oppsikt med sitt unike sikkerhetsfokuserte trading-verktøy. Bitbot har allerede fått inn $ 2.1m i løpet av ICO-en så langt, og har skapt bølger som den beste kryptoen å kjøpe før Bitcoin-halveringen, med et enormt vekstpotensial i år.

Kryptovaluta er risikable og spekulative produkter. Investeringer i dem innebærer vesentlig risiko for tap. Ikke invester mer enn du har råd til å tape. 18 års aldersgrense. Innholdet i artikkelen er ikke investeringsråd og reflekterer ikke Kryptografens redaksjonelle syn.

Krypto trading-boter: Et marked med et enormt potensial

Krypto trading-boter er en raskt voksende kryptosektor der trading-boter utfører handel på vegne av brukerne. Ved å oppdage markedstrender og uregelmessigheter bruker de banebrytende AI-teknikker for å hjelpe tradere med å utføre handel raskt og nøyaktig. Dermed kan tradere få et betydelig forsprang i den omskiftelige verdenen av kryptohandel.

Markedet for trading-boter har vokst eksponentielt det siste halvåret, fra $ 3,2 milliarder i september 2023 til en verdi som i skrivende stund nærmer seg $ 15 milliarder. Den 18. mars ble det omsatt for rekordhøye $ 700 millioner på én enkelt dag.

Paal AI leder an i dette voksende markedet og er nå verdt nesten $ 1.5 milliarder, med en markedsverdi på $ 560 millioner i skrivende stund. Men etter å ha gjennomgått en fantastisk økning på 6541 % vil Banana Gun sannsynligvis befinne seg i Bitbot sitt søkelys. Denne Telegram trading-boten nådde nylig en ny toppnotering på $ 43.50, med en markedsverdi på over $ 100 millioner for første gang, noe som tilsvarer en økning på nesten 50 % de siste 30 dagene.

Sektor med stort potensial, men fortsatt med sikkerhetsbrister

Den raske veksten i denne kryptosektoren har ikke vært uten utfordringer. For eksempel avdekket Banana Gun en sikkerhetsfeil i kontrakten som først ble mistenkt for å være et forsøk på svindel. Resultatet var at mynten mistet 90 % av verdien i løpet av få timer etter at feilen ble oppdaget.

I mellomtiden ble både Unibot og Maestro utsatt for sikkerhetsbrudd som førte til at totalt $1 million av brukernes midler ble stjålet. Selv om Paal AI har unngått sikkerhetsbrudd, er det bekymringer knyttet til den uavklarte smartkontrakten som gjør den potensielt sårbar for manipulasjon og modifikasjoner.

Bitbot: En oase av sikkerhet og teknologisk innovasjon

Bitbot entrer markedet i forkant av Bitcoin-halveringen og posisjonerer seg allerede som et foregangseksempel når det gjelder sikkerhet. Det strategiske partnerskapet med KnightSafe, det anerkjente selskapet innen cybersikkerhet, har ført til at Bitbot har utviklet den første sikkerhetsløsningen uten krav om depot/dele private nøkler for å tette smutthullene som rammer andre trading-boter.

Bitbot har en “ikke nøklene dine, ikke kryptoen din”-policy med hensyn til sikkerhet, slik at brukerne beholder full kontroll over de digitale eiendelene sine helt til handelen er fullført. Ytterligere sikkerhetstiltak inkluderer beskyttelse mot MEV-boter og forsøk på svindel, slik at brukerne kan føle seg helt trygge når de handler.

Bitbot utmerker seg ikke bare med sine sikkerhetsfunksjoner. Bruken av banebrytende AI-teknologi gir tradere et sett med verktøy som gir dem et forsprang på reisen. Verktøyet for skanning av perler identifiserer for eksempel noen av de beste kryptoene som kan kjøpes til lave priser, mens sniping-funksjonen lar brukerne automatisk kjøpe lavt og selge høyt.

I mellomtiden kan brukerne dra nytte av potensielt lukrative passive inntektsmuligheter som inkluderer deling av 50 % av alle daglige avgifter som genereres på Bitbot, og det etterlengtede verveprogrammet som tilbyr en livslang andel på 15 % av trading-avgiftene som er generert gjennom verving av nye brukere.

Hvor høyt kan Bitbot stige?

Bitbot er allerede sett på som den beste kryptoen å kjøpe i Telegram trading-bot-sektoren av mange analytikere, takket være det raskt voksende fellesskapet. Med over 22.000 medlemmer på Telegram-kanalen og over 150.000 følgere på Twitter / X, er fremdriften i rask vekst.

Bitbots timing på markedet kunne faktisk ikke vært bedre. Med mynter over hele linja som vokser betydelig i forkant av halveringen av Bitcoin, er analytikere begeistret for potensialet til Bitbot når den blir notert på børs.

Med et AI-marked på $ 42 milliarder har Bitbot et enormt marked å sikte seg inn på. For øyeblikket befinner Bitbot seg i trinn 9 av sitt 15-trinns presale, og tilbyr investorer fra Norge en enorm mulighet til bare $ 0.0148. Med en gjenværende fortjeneste på 35.14 % før ICO-en avsluttes, er det fortsatt mange muligheter for investorer fra Norge før mynten tar av og begynner å realisere sitt vekstpotensial på 50x i år.

Er Bitbot den beste kryptoen å kjøpe for god avkastning i 2024?

I takt med at kryptomarkedet raser mot den nært forestående halveringen av Bitcoin, koker det i markedet. Bitbots revolusjonerende tilbud i et raskt voksende marked tilbyr brukerne enestående sikkerhetsnivåer og AI-drevet trading-funksjonalitet som gjør det mulig for dem å oppnå enorm avkastning med fullstendig sinnsro.

I en sektor som er full av innovasjon, er Bitbot en sterk kandidat for de som leter etter den beste kryptoen å kjøpe i 2024. 

Hvis du vil vite mer og kjøpe BITBOT-tokens, besøk den offisielle nettsiden.

Back