Nedtellingen begynner: Bitcoin Dogs-ICO-ens siste dager før den skaper historie

Bitcoin Dogs overgår forventningene.

Lars Gundersen
Oppdatert 12,mars 2024

Kryptofolket summer av forventning når Bitcoin Dogs Initial Coin Offering (ICO) går inn i sine siste dager. Ikke bare er dette en banebrytende satsning som den første ICO-en på Bitcoin-blokkjeden, men den har også fått inn imponerende 9,5 millioner dollar i presale, og setter samtidig en ny presedens i den nye BRC-20-sektoren.

Investorer og gaming-entusiaster følger med som hauker mens de er vitne til starten på det som kan være noe ganske spesielt, med fase 9 som raser mot en planlagt sluttdato den 15. mars.

Kryptovaluta er risikable og spekulative produkter. Investeringer i dem innebærer vesentlig risiko for tap. Ikke invester mer enn du har råd til å tape. 18 års aldersgrense. Innholdet i artikkelen er ikke investeringsråd og reflekterer ikke Kryptografens redaksjonelle syn.

0DOG-tokenet

Kjernen i Bitcoin Dogs sitt oppsiktsvekkende eventyr er BRC-20-tokenet, som på mange måter er en sto og, fet finger til de mer vanlige ERC-20-tokenene. Dette grepet plasserer den uovertrufne sikkerheten til Bitcoin innenfor altcoin-territoriet – funksjoner som mange i årevis ikke trodde var mulig.

Ved å lansere sin ICO på Bitcoin-nettverket, utnytter Bitcoin Dogs ikke bare sin vanvittige rekkevidde og sitt godt etablerte rykte, men presenterer også investorer med den typen pålitelighet som alle vil ha når de investerer i krypto.

Frigjør potensialet: Gaming og NFT-er

Bitcoin Dogs skaper sin nisje i kryptomarkedet gjennom to fantastiske tilbud: et engasjerende spill og en unik NFT Ordinals-samling. Begge er bare tilgjengelige for 0DOG-tokeneiere.

Dette prosjektet er ikke bare nok et blokkjedespill, det er et nostalgisk blikk tilbake til 90-tallet, og blander elementer fra Tamagotchi sin kjæledyrsimulering med konkurransefortrinnet til moderne GameFi (tenk Axie Infinity eller Illuvium). Spillere kan oppdra, trene og generelt være besatt av sine virtuelle hunder, mens de samtidig kan tjene BARK-tokens i spillet for å vise omsorg for kjæledyrene sine.

Parallelt med spillopplevelsen introduserer Bitcoin Dogs en begrenset NFT-samling med 10.000 unike digitale hunder. Disse NFT-ene vil variere fra den sjeldne «OG-hunden», hvorav bare åtte er tilgjengelige, til det mer vanlige «ovnsrøret». Det vil til og med være en Bitcoin Dogs Club, som i realiteten er en virtuell hundeutstilling hvor NFT-eiere kan vise frem og bytte sine virtuelle kjøtere. En beskjeden avgift på $ 0.5 % vil bli lagt til hver transaksjon som en måte å opprettholde økosystemet på.

Sammenslåing av on-chain presisjon med off-chain smidighet 

Bitcoin Dogs handler om å maksimere brukervennligheten. Derfor kombinerer den det beste fra både on-chain og off-chain-miljøer på en dyktig måte.

Hver transaksjon, gaming-prestasjon og NFT-utveksling bruker den gyldne Bitcoin-blokkjeden. De er alle trygt registrert på den, noe som sikrer åpenhet + sikkerhet og samtidig styrker verdien til 0DOG-tokenet.

Bitcoin Dogs er altfor klar over utfordringene som blokkjedens skalerbarhet og transaksjonskostnader utgjør, og flytter strategisk gaming-operasjonene sine utenfor kjeden. Dette garanterer en jevn digital opplevelse av oppdragelse av kjæledyrene og spillerne unngår frustrasjon over treg spilling.

Den perfekte stormen for Bitcoin Dogs

Bitcoin Dogs er klargjort for en seriøs mektig vekst, spesielt med sitt imponerende fellesskap på Twitter og Telegram, som ble dannet etter knapt én måned. Denne entusiasmen blir ytterligere drevet av Bitcoin Dogs sin strategiske posisjonering, ettersom en eklektisk blanding av Bitcoin, altcoin, GameFi og NFT-er utsetter den for alle slags positive krefter. Og la oss ikke glemme henvisningsgebyret på 5 % som kommer enhver tokeneier som henviser en investor til Bitcoin Dogs til gode. I tillegg gis det til og med billetter til Snoop Dogg i Vegas og verdier for $ 25.000 i 0DOG-tokens til én heldig vinner.

En positiv kraft som virkelig heller bensin på bålet er den forventede økningen i priser og generell redsel for å gå glipp av noe, sentrert rundt Bitcoins halveringsprosess, og dermed også driver en forventet økning i altcoin-investeringer.

I tillegg har det bredere markedet for BRC-20-tokens, som Bitcoin Dogs tilhører, vist bemerkelsesverdig vekst, og oppnådd en markedsverdi på godt over $ 3 milliarder. Ganske imponerende ettersom sektoren ikke har eksistert lenge. I tillegg forventer NFT-sektoren, en annen leir som Bitcoin Dogs har labbene i, en betydelig gjenoppblomstring, og CoinDesk-rapporter spår et kraftig comeback i 2024.

Siste sjanse til å bli med: Ikke gå glipp av Bitcoin Dogs sin ICO-finale

Etter hvert som Bitcoin Dogs ICO raser mot sitt klimaks, så forsvinner muligheten for å være en del av en historisk begivenhet på tvers av Bitcoin, NFT og GameFi raskt. Dette banebrytende prosjektet som markerer den første ICO-en på Bitcoin-blokkjeden, har allerede fengslet kryptoverdenen ved å sikre et svimlende beløp på 9,5 millioner dollar i presale. Gudene vet hva den vil oppnå når den noteres på børs etter avslutningsdatoen for presale 15. mars.

Når vi går inn i de siste dagene av trinn 9, kan det å gå glipp av denne ICO-en bety å overse en av mulighetene i kryptorommet som kan komme til å forandre hele kryptouniverset.

Klikk her for å besøke nettsiden til Bitcoin Dogs og kjøpe 0DOG.

Back