Varsel om siste innspurt: Bitcoin Dogs sin ICO har fått inn 10 millioner dollar med 1 dag igjen

Bitcoin Dogs ICO avvikles snart. Siste sjanse.

Kryptografen
Oppdatert 14,mars 2024

Etter hvert som Bitcoin Dogs Initial Coin Offering (ICO) avvikles, er investorene rett og slett oppglødde og spente. Med knapt noen tid igjen for å komme med i presale, har prosjektet overgått alle forventninger og fått inn oppsiktsvekkende 10 millioner dollar. Denne gigantiske bragden fremhever den overveldende entusiasmen for Bitcoin Dogs, og markerer en betydelig milepæl i utviklingen av BTC-universet.

Slutten på ting kan være vanskelig. Spesielt når det er slutten på en begivenhet så sjelden og vakker som det første krypto-presale på Bitcoin-blokkjeden. Men med en avslutning følger det også en ny begynnelse. Og når dette presale avsluttes 15. mars, vil det følge en Bitcoin Dogs token-notering ganske snart. Gjør dere klare, folkens. Denne hunden er i ferd med å ta av.

Kryptovaluta er risikable og spekulative produkter. Investeringer i dem innebærer vesentlig risiko for tap. Ikke invester mer enn du har råd til å tape. 18 års aldersgrense. Innholdet i artikkelen er ikke investeringsråd og reflekterer ikke Kryptografens redaksjonelle syn.

0DOG-tokenet

Bitcoin Dogs forandrer spillet med sitt BRC-20-token, og går bort fra det vanlige ERC-20, «standard altcoin»-tokenet vi alle er vant til. Bare en liten justering, dette er ikke noe vi er vant til. Det er en revolusjonerende blanding av bunnsolid Bitcoin-sikkerhet og de uendelige mulighetene til blokkjedeteknologi.

Midt i smørøyet av dette eventyret er 0DOG-tokenet, som gjør mer enn bare å jevne ut transaksjoner i økosystemet. Det er din gyldne billett til en eksklusiv verden av gaming hvor investering møter moro.

Når vi snakker om gyldne billetter; Bitcoin Dogs gir også én heldig vinner billetter til Snoop Dogg med venner i Las Vegas, sammen med $ 25.000 i ODOG-tokens.

Bare til informasjon så besitter 0DOG-tokenet en unik kjøpsmekanisme mellom potene. Mekanismen tillater anskaffelse gjennom ERC-20 eller utvalgte stablecoins, og konverteres til BRC-20 0DOG-tokens etter ICO. Alt du trenger å gjøre er å sende inn en enkel Bitcoin-lommebokadresse.

Tilgangen på tokens er begrenset til 900 millioner,  som reflekterer den globale hundebestanden, og lover sannsynlig imponerende avkastning sammen med en deflasjonsstrategi for å brenne usolgte tokens.

Gaming og NFT-er

Hva er det du sier? Vil du gå inn i et gaming-univers som tar deg tilbake til 90-tallets nostalgi av Tamagotchi-kjæledyr, men med en vri som er 2024? Kanskje en GameFi-opplevelse hvor du kan vinne saftige belønninger? Da har du flaks!

Spillere kan oppdra, trene og kjempe med sine digitale valper, og er bare tilgjengelig for 0DOG-eiere. Det er et spiller-mot-spiller-oppgjør, med bøttevis av0DOG-tokens som går til eieren av den seirende hunden. Det er opp til spillerne å skjemme bort og trene det virtuelle kjæledyret sitt for deretter og hjelpe dem med å holde seg på toppen av spillet.

Bitcoin Dogs er ikke fornøyd med bare et spill, men lanserer en eksklusiv samling på 10.000 NFT-er gjennom Bitcoin Ordinals. Blant disse kan du være så heldig å få tak i en av de åtte ultra-sjeldne OG-hundene eller en av de 500 ovnsrørene. Uansett har du muligheten til å vise frem samleobjektene dine i Bitcoin Dogs sitt Dogoverse.

Investeringspotensialet for Bitcoin Dogs

Tidspunktet for denne ICO-en ble laget i kryptohimmelen. Den er klar til å ri på bølgen av et positivt kryptomarked, drevet av BTC-halveringen og den søte ankomsten til ETF-er.

Som den første BRC-20-token-ICO, gir den tidlige støttespillere betydelig potensiell avkastning. Til sammenligning kan et lignende Bitcoin gaming-prosjekt, Bitcoin Cats, skryte av en markedsverdi på rundt $ 50 millioner. Selvfølgelig utmerker Bitcoin Dogs seg med sitt partytriks: sin status som det første krypto-presale på Bitcoin-blokkjeden. Derav det massive beløpet på 10 millioner dollar som er samlet inn på under en måned.

Når massene hopper om bord, er det høyst sannsynlig at det er et enveis oppdrag til månen. Spesielt siden Bitcoin Dogs tilbyr et henvisningsgebyr på 5 % for token-eiere  som tar med nye investorer om bord.

Siste frist: Få deg din bit av Bitcoin Dogs-fenomenet før tiden renner ut!

Nedtellingsklokken tikker så høyt at romvesenet ber jorden om å ta det litt med ro. Med et svimlende beløp på 10 millioner dollar allerede i potten og en dag igjen av presale, er dette muligheten alle kryptoinvestorer ønsker seg. Dette er et presale med tidlige Bitcoin- og Ethereum-vibber.

Din tidlige investering i Bitcoin Dogs kan bli den ene historien du forteller i årene som kommer. Akkurat som den smarte reven som kom inn på Bitcoin i begynnelsen.

Klikk deg gjennom for å besøke nettstedet Bitcoin Dogs og kjøpe 0DOG.

Back