»  Guider  »  Gratis Krypto

Tjen Gratis Bitcoin

Det finnes flere programmer som utbetaler gratis bitcoin, i én eller annen form. Disse tjenestene er verdt å vurdere.

Lars Gundersen
calendar 22,november 2023

Flere kryptotjenester utbetaler gratis bitcoin, krypto eller stablecoins. Vi gikk gjennom de mest populære programmene, både i Norge og utlandet.

Totalt sett var det mulig å tjene gratis bitcoin verdt opptil 400 kroner, med noen enkle steg.

1. Bitcoin faucet

Freebitco.in er blant de eldste av tjenestene som kalles for bitcoin faucets. De deler ut små beløp i bitcoin hver gang noen bruker tjenesten. De kombinerer gratis utbetalinger med premiepotter for heldige vinnere. Du kan motta gratis bitcoin én gang hver time, hele døgnet.

Å klikke på knappen for å motta litt gratis BTC er enkelt. Det er verre å huske å gjøre det jevnlig. De har en nettleser-alarm som sier fra når du kan prøve igjen, men jeg har ikke testet den selv.

Som regel er det kun snakk om 4-5 satoshis, men i noen tilfeller er det mulig å motta mye større summer. Hver dag deler de ut 2 000 kr ($200) i bitcoin til én eller flere tilfeldige brukere som benytter tjenesten.

For de som ønsker litt gratis bitcoin er det definitivt et fint alternativ hvis man orker å bruke tjenesten jevnlig.

2. Velkomstbonuser i Norge

Vi har skrevet en mer utfyllende guide om temaet, som spesifikt handler om de norske programmene.

For å oppsummere er det 3 norske tjenester som deler ut gratis bitcoin, enten i form av en velkomstbonus eller indirekte. Med disse programmene kan du tjene opptil 300 kroner.

  1. Juju – Norsk børs som gir deg 100 kroner etter konto er åpnet og godkjent. Bruk koden BONUS100
  2. Firi – Norsk børs som deler ut 55 kr når du åpner og verifiserer konto. Deretter 45 kr når du har gjort første kryptoinnskudd. Bruk koden bonus10.
  3. NBX – Tjen gratis bitcoin verdt 50 kr når du åpner og verifiserer kontoen din med koden wrHjHgJbXg.

Alle de 3 tjenestene er registrert hos Finanstilsynet og følger gjeldende lovverk for såkalt AML og KYC. Det betyr at de utfører kundekontroll og ber deg verifisere med enten Vipps eller BankID.

De siste 25 kronene får du når du oppretter en sparekonto hos børs #2.

3. Utenlandske tjenester

Binance Academy

Tilbyr såkalte “learn and earn” kampanjer. Typisk får du utbetalt et sted mellom 30 til 50 kroner per kurs. Pengene kan du enkelt konvertere til bitcoin etter du er ferdig.

Så langt har de kjørt over 30 kampanjer med utbetalinger. Slik setter du i gang på egenhånd.

  1. Gå til siden deres og åpne en konto.
  2. Gå til oversikten over alle tilgjengelige programmer.
  3. Velg programmet du vil delta i.
  4. Tjen gratis bitcoin ved å veksle om utbetalingen til BTC.
Til dags dato har de fremmet over 30 kampanjer med gratis krypto. Obs: Nye programmer er kun tilgjengelige i en begrenset periode.

Coinbase learn and earn

Coinbase har et lignende program til det som tilbys av Binance. Også de lar brukerne tjene gratis krypto hvis de fullfører et undervisningsprogram. Grunnen til at de ikke anbefales på første plass er følgende.

En utbetaling vil typisk utgjøre et sted mellom 2-4 USD, som tilsvarer 20-40 kroner. Utbetalingen gjøres deretter i den kryptovalutaen som finansierte opplæringsprogrammet.
For å veksle om til bitcoin krever Coinbase et fast gebyr på 1 USD, uansett hvor stort beløpet er. Enda de lar oss tjene gratis bitcoin så stikker de av med et sted mellom 25 til 50 prosent av utbetalingen, noe vi setter lite pris på.

Freecash

Enda domenenavnet til freecash.com indikerer at de utbetaler gratis penger, er det en bakside. De betaler brukere for å gjøre ulike ting, slik som å se på videoer eller prøve ut nye spill. Vi har ikke testet ut freecash.com selv, så vi kan ikke gå god for at tjenesten er legitim. Men fra det vi har lest på diverse brukerforum er tjenesten legitim, enda den har begrenset

Back