Photo by Xavi Cabrera on Unsplash

Kryptisk melding

LEGO Group, en verdenskjent leketøysprodusent kjent for sine tidløse byggeblokker av plast, hintet på Twitter onsdag 24 mars, om at de utforsker mulighetene for å lansere merkevaren sin i NFT-verden. Cointelegraph var først ute med nyheten.

En raskt slettet tweet fra LEGO kontoen inneholdt meldingen ovenfor. Meldingen, som refererer til non-fungible tokens, (NFTer), kom sammen med et kort videoklipp.

Videoen på 14 sekunder, viste angivelig en LEGO kloss i 3D format som roterte med sporadiske grafikkfeil rundt blokken. YouTuber Ashnflash, som legger ut innhold med LEGO tema, spekulerte i at tweeten kunne være en teaser for en “digital LEGO-valuta”.

Ikke godt mottatt av entusiaster

Selv om tweeten ble slettet raskt, ser det ikke ut til at mange LEGO entusiaster er overbegeistret for annonseringen. Noen refererte til miljøhensyn, og hevdet at hvis selskapet engasjerte seg i NFT, så var det “bad for the planet” gitt LEGOs løfte å operere miljøvennlig.

Midt under NFT boomen den siste tiden, har fenomenet høstet kritikk for sitt energiforbruk. Imidlertid, siden kryptoindustrien stadig utvikler alternativer for NFT-minting som bruker en brøkdel av den nødvendige kraften, som Ethereum 2.0, får disse bekymringene sannsynligvis mindre vekt med tiden.

Selv om LEGO Group kanskje ikke slipper noen NFT med det første, kan kryptobrukere finne kunstverk av lignende byggeklosser på nettmarkeder.

Relatert innhold

Intervju med Bitcoins Norway-sjefen: “Alle pengene vil gå tilbake til kundene”

“Alle midler som Bitcoins Norge har fått inn som følge av salget skal komme kundene til gode. Bitcoins Norge kommer ikke til å sitte igjen med noen av disse midlene” – uttaler Torjussen til Kryptografen.

Bitcoinveksler får endelig åpne bankkonto

Den mye omtalte bitcoinveksleren Sturle Sunde har omsider fått åpnet en bankkonto for sin bedrift Bitmynt.