Robert Breedlove on the corruption of money and the importance of Bitcoin

Første episode av vår nye podcast, Bull & Dale, hvor @Breedlove22 @eurodale og @TorbjrnBullJens snakker med @Breedlove22:

Episode 94: Richard sin avslutningspodcast

I denne episoden får du en markedsdiskusjon, oppdatering på miningprosjektet og ETP produktet til Arcane, samt et lite tilbakeblikk på de første episodene.

Episode 93: Sebastian Lykke i Enter.art

Enter.art er en markedsplass for NFT kunst, drevet av en native token som heter NFTART. Enda en norsk blokkjedehistorie som lykkes internasjonalt.

Sjefsøkonom i Handelsbanken: Kari Due-Andresen | #10 Bitcoinsnakk

Hør hvordan tradisjonelle argumentene for Bitcoin møter tradisjonelle økonomiske tanker.

Episode 92: Nikolai fra Kaupang om kryptomarkedet

Nikolai fra Kaupang Krypto er tilbake i studio og skal snakke om Bitcoin på $32.000, oppgradering av Ethereum og produktlansering på Kaupang.

Episode 91: Torkel om Hagen-saken, Elon Musk og Taproot

Ny utvikling i Tom Hagen saken bringer vår ekspert Torkel tilbake i studio. Andre temaer i episoden er Taproot oppgradering, Elon Musk og desentralisering.

Episode 90: Roger Valestrand om bitcoinkrakk og strømforbruk

Roger er en kunnskapsrik kryptoentusiast. I denne episoden diskuteres det Elon Musk, kryptokorreksjon, strømforbruk og hvem som EGENTLIG har behov for kryptovaluta.

Episode 89: Sofia Blikstad om blokkjederevolusjonen

Sofia jobber i Arcane Research. Hun har allerede rukket å delta i debatter via kronikker og podcastepisoder. I denne epsioden byr hun på sin innsikt og sitt engasjement.

Episode 88: Idar Vollvik lanserer Gedditcoin

Idar Vollvik har over 100k brukere på Gedditplattformen, og lanserer nå en egen kryptovaluta for å skape kundelojalitet og høyere deltagelse. Hvordan skal dette praktisk talt gjennomføres? Hva sier lovverket i Norge?

Episode 86: Bendik Schei om markedet

Etter en volatil periode for de mest populære kryptovalutaene, er det naturlig å høre fra Head of Research i Arcane Crypto, Bendik Schei. Samtalemnene er samarbeid med BlockFi, børsvolum, Bitcoin, Ethereum, ETH 2.0 og PancakeSwap.