»  Nyheter  »  Binance.US Øyner Børsnotering

Binance.US Øyner Børsnotering

Håvard Sæther
calendar 02,september 2021
ads-image
Motta gratis Bitcoin verdt 250 kr
Disse norske tjenestene utbetaler gratis velkomstbonuser, uten kjøpskrav. Må være fylt 18 år med krav om legitimering via BankID eller Vipps.
Slik går du frem

Binance.US

Nettstedet The information har nylig foretatt et intervju med Binance CEO og grunnnlegger, Changpeng Zhao. Her kommer det frem at den USA-baserte delen av kryptobørsen Binance, øyner en børsnotering rundt 2024. Binance.US er imidlertid i en privat finansieringsrunde som skal sørge for at firmaet skal bli mer uavhengige fra den globale delen av Binance. Finansieringsrunden avsluttes om to måneder.

I intervjuet forteller Zhao at Binance genererte mellom $800 millioner til $1 milliard i fjor. Han er overbevist om at den globale børsen vil overleve reguleringer og at Binance US vil bevege seg mot en børsnotering innen 3 år. Han legger til at dette kun gjelder om de fortsetter å oppleve jevn vekst over de tre neste årene. Dersom det skulle oppstå et forlenget bear-market kan noteringen utsettes med et år eller to.

“Binance.US is just going to do what Coinbase did”

Changpeng Zhao

Investor alert list

Tidligere i år var Binance tydelige på at de ikke hadde noen planer om å ta Binance på børs ettersom de hadde komfortable kapitalreserver og sunn vekst. De siste ukene har vi sett at flere land, blant annet Norge, har ytret sin tvil om Binance sin drift. Binance havnet blant annet på Monetary Authority of Singapore (MAS) sin “investor alert” liste, 1 september. Listen består av aktører som kan ha blitt feilaktig antatt som lisensert eller regulert av MAS. Binance selv understreker at de jobber for å imøtekomme kravene.

Coinbase IPO

Tradisjonell finans møtte krypto i det amerikas største kryptobørs ble børsnotert tidligere i år. Coinbase ble i april børsnotert gjennom en “direct listing” på Nasdaq under tickeren COIN. En børsnotering av en kryptobørs demokratiserer infrastrukturen og har gjort det mulig for mer risiko-averse investorer å delta i verdiskapningen. 14. april startet handelen på $381. I takt med resten av kryptomarkedet har Coinbase hatt en krevende sommer og handles nå for rundt $252 per aksje.

Coinbase (COIN). Tradingview.
Back
ads-image
Motta gratis Bitcoin verdt 250 kr
Disse norske tjenestene utbetaler gratis velkomstbonuser, uten kjøpskrav. Må være fylt 18 år med krav om legitimering via BankID eller Vipps.
Slik går du frem