»  Nyheter  »  Axie Infinity på Binance Launchpad

Axie Infinity på Binance Launchpad

Richard Paulsen
calendar 26,oktober 2020
ads-image
Motta gratis Bitcoin verdt 250 kr
Disse norske tjenestene utbetaler gratis velkomstbonuser, uten kjøpskrav. Må være fylt 18 år med krav om legitimering via BankID eller Vipps.
Slik går du frem

Høy vekst

På Axie kan du dyrke frem og spille ulike spill med dine Axies, som er non-fungible tokens. Antall spillere har vokst fra 1.000 til 10.000 det siste året, og nå går de for økt de-sentralisering. Prisene på spillerobjekter har også steget. Den dyreste Axien gikk for $81.000 i forrige uke. 

Nå har Axie Inifinity blitt tatt opp på Binance sin Launchpad. Der skal de gjøre et offentlig token salg. Norske Aleksander Leonard Larsen er svært fornøyd med å gjøre salget på denne eksklusive plattformen. 

– Vi har jobbet med denne dealen i snart 8 måneder. Det var viktig for oss å gjøre tokensalget gjennom en annerkjent partner, slik at både distribusjonen og likviditeten blir god. 

-Interessenter kan nå søke om å delta i tokensalget, eller de kan delta i et lotteri for deretter å få lov til å kjøpe Axie Infinity Shards. Dette er for å skape en form for rettferdighet og hindre forfordeling. 

Annerkjent plattform

Mange av tokenprosjektene som Bianance Launchpad har lansert, går ofte kraftig i begynnelsen, fra 200 til 800% i følge Aleksander Larsen. Formålet med salget av Axie Infinity er dog ikke prisspekulasjon, men et ledd i en de-sentraliseringstrategi. 

– Vår Axie Infinity Shard er en governance token. Det betyr at de som eier denne, vil ikke bare være med å bestemme viktige avgjørelser på nettverket, men også påvirke hvilken retning spillet tar. Det gjør at økosystemet blir mindre sentralstyrt. Vi skal være et de-sentralisert blokkjede spill snarest mulig. 

Styres av et blokkjederåd

I følge Aleksander kan spillere enten kjøpe Axie Infinity Shards i markedet, eller tjene gjennom å spille spillet. For å delta i avgjørelser, må spillerne “stake” sine Shards samtidig som de spiller. Kun slik får du stemmerett og påvirkningskraft.

– Spillet belønner de som bruker tid inne i Axie universet. Det gjelder både avgjørelser og veivalg, men også distribuering av inntekter. Alle inntektene i spillet vil gå til et Treasury Trust der eiere av Axie Infinity Shards kan være med å bestemme hva de skal brukes til. De kan deles ut, brukes til å ytterligere belønne vekst, eller brennes.

Back
ads-image
Motta gratis Bitcoin verdt 250 kr
Disse norske tjenestene utbetaler gratis velkomstbonuser, uten kjøpskrav. Må være fylt 18 år med krav om legitimering via BankID eller Vipps.
Slik går du frem