Høy vekst

På Axie kan du dyrke frem og spille ulike spill med dine Axies, som er non-fungible tokens. Antall spillere har vokst fra 1.000 til 10.000 det siste året, og nå går de for økt de-sentralisering. Prisene på spillerobjekter har også steget. Den dyreste Axien gikk for $81.000 i forrige uke. 

Nå har Axie Inifinity blitt tatt opp på Binance sin Launchpad. Der skal de gjøre et offentlig token salg. Norske Aleksander Leonard Larsen er svært fornøyd med å gjøre salget på denne eksklusive plattformen. 

– Vi har jobbet med denne dealen i snart 8 måneder. Det var viktig for oss å gjøre tokensalget gjennom en annerkjent partner, slik at både distribusjonen og likviditeten blir god. 

-Interessenter kan nå søke om å delta i tokensalget, eller de kan delta i et lotteri for deretter å få lov til å kjøpe Axie Infinity Shards. Dette er for å skape en form for rettferdighet og hindre forfordeling. 

Annerkjent plattform

Mange av tokenprosjektene som Bianance Launchpad har lansert, går ofte kraftig i begynnelsen, fra 200 til 800% i følge Aleksander Larsen. Formålet med salget av Axie Infinity er dog ikke prisspekulasjon, men et ledd i en de-sentraliseringstrategi. 

– Vår Axie Infinity Shard er en governance token. Det betyr at de som eier denne, vil ikke bare være med å bestemme viktige avgjørelser på nettverket, men også påvirke hvilken retning spillet tar. Det gjør at økosystemet blir mindre sentralstyrt. Vi skal være et de-sentralisert blokkjede spill snarest mulig. 

Styres av et blokkjederåd

I følge Aleksander kan spillere enten kjøpe Axie Infinity Shards i markedet, eller tjene gjennom å spille spillet. For å delta i avgjørelser, må spillerne “stake” sine Shards samtidig som de spiller. Kun slik får du stemmerett og påvirkningskraft.

– Spillet belønner de som bruker tid inne i Axie universet. Det gjelder både avgjørelser og veivalg, men også distribuering av inntekter. Alle inntektene i spillet vil gå til et Treasury Trust der eiere av Axie Infinity Shards kan være med å bestemme hva de skal brukes til. De kan deles ut, brukes til å ytterligere belønne vekst, eller brennes.

Relatert innhold

Intervju med Bitcoins Norway-sjefen: “Alle pengene vil gå tilbake til kundene”

“Alle midler som Bitcoins Norge har fått inn som følge av salget skal komme kundene til gode. Bitcoins Norge kommer ikke til å sitte igjen med noen av disse midlene” – uttaler Torjussen til Kryptografen.

Bitcoinveksler får endelig åpne bankkonto

Den mye omtalte bitcoinveksleren Sturle Sunde har omsider fått åpnet en bankkonto for sin bedrift Bitmynt.