NOK/BTC

Den norske kryptobørsen Norwegian Block Exchange åpnet denne uken for handel i flere kryss, deriblant Norske Kroner mot Bitcoin. Det betyr at du som registrert kunde kan sette over Norske Kroner og kjøpe Bitcoin. Motsatt vil det være mulig å overføre Bitcoin til din konto på NBX og veksle til Norske Kroner.

Norwegian Block Exchange har knyttet til seg en norsk bank, noe som gjør at kundene kan overføre billig, raskt og enkelt så fremt de også har en norsk bankkonto.

Det er kun brukere fra beta-perioden som nå kan handle på Norwegian Block Exchange. Disse personene har blitt godkjent av NBX sin compliance avdeling før jul, og har allerede en operativ konto på plattformen. Det er uvisst når NBX vil akseptere nye kunder, men ved å aktivere handel denne uken har de tatt et viktig skritt i retning åpne dører.

Relatert innhold

Intervju med Bitcoins Norway-sjefen: “Alle pengene vil gå tilbake til kundene”

“Alle midler som Bitcoins Norge har fått inn som følge av salget skal komme kundene til gode. Bitcoins Norge kommer ikke til å sitte igjen med noen av disse midlene” – uttaler Torjussen til Kryptografen.

Bitcoinveksler får endelig åpne bankkonto

Den mye omtalte bitcoinveksleren Sturle Sunde har omsider fått åpnet en bankkonto for sin bedrift Bitmynt.