»  Nyheter  »  NBX lar kundene tjene cashpoints for å trade

NBX lar kundene tjene cashpoints for å trade

Richard Paulsen
calendar 25,august 2020
ads-image
Motta gratis Bitcoin verdt 250 kr
Disse norske tjenestene utbetaler gratis velkomstbonuser, uten kjøpskrav. Må være fylt 18 år med krav om legitimering via BankID eller Vipps.
Slik går du frem

Norwegian Block Exchange (NBX) startet som en avlegger av Norwegian Air Shuttle (NAS) og er et selskap som vet å utfordre det globale markedet med nyskapende forretningsmodeller. Nå gjør de det mulig for hvem som helst å handle kryptovaluta og tjene CashPoints som kan brukes på flybilletter, setereservasjoner, endringer i bookingen samt andre tjenester NAS tilbyr.

I løpet av de siste månedene har den globale interessen for Bitcoin og kryptovaluta nådd nye høyder. Siden denne trenden ikke viser tegn til å bremse opp, er tidspunktet ideelt for å introdusere nye måter for alle å involvere seg i kryptovaluta på. 

Norwegian Block Exchange og CashPoints

Kom deg inn på Norges banebrytende kryptovalutabørs og tjen CashPoints hver gang du gjennomfører transaksjoner. Kjøp eller selg kryptovaluta, og tjen 10–20 % CashPoints på transaksjonsgebyrene du betaler, og kom deg raskere ut på reise.

«Den økte interessen for kryptovaluta de siste årene trekker nå tradisjonelle virksomheter til dette nye markedet», sier administrerende direktør Stig Aleksander Kjos-Mathisen i NBX.

«De fleste kryptovalutabørser tilbyr kundene sine ordinære lojalitetsordninger, men vi bestemte oss for å gå den andre veien og tilby et eksisterende cash back-alternativ som er mye i bruk i den virkelige verden. Å kunne få en flybillett som et resultat av noe så enkelt som å kjøpe eller handle, for eksempel med Bitcoin, er et attraktivt tilbud for mange».

Bjørn Kjos legger til: «Å kunne tilby kunder hos NBX tilgang til og fordeler i det prisbelønte lojalitetsprogrammet vårt er en sann glede. På den annen side gir vi også 10 millioner Reward-kunder muligheten til å tjene CashPoints samtidig som de får tilgang til fremtiden innen finans. Det er en vinn-vinn-situasjon for alle involverte parter.»

Back
ads-image
Motta gratis Bitcoin verdt 250 kr
Disse norske tjenestene utbetaler gratis velkomstbonuser, uten kjøpskrav. Må være fylt 18 år med krav om legitimering via BankID eller Vipps.
Slik går du frem